Kim Jong-un îşi invită supuşii să mănânce carne de câine bine bătut

5 434

Nord coreenii au fost loviţi de mai multe ori de perioade de foamete cruntă, care au făcut milioane de victime, mai ales printre copii. Mai nou, preaiubitul conducător al celui mai subalimentat popor din lume îşi invită supuşii să mănânce câinii de pe stradă – dacă mai găsesc.

Cum se combate foametea în Coreea de Nord? Regimul lui Kim Jong-un a promovat – şocând, încă o dată – o campanie în care cere cetăţenilor să mănânce carne de câine.

Incapabil să ofere poporul altceva decît teroare şi doctrină comunistă, guvernul de la Phenian încearcă să convingă oamenii să consume „carne de câine, deoarece conţine mai multe vitamine decât carnea de pui, de vită sau de porc”.

Ceea ce nu spune campania paranoicului regim comunist nord coreean, este că animalele de fermă sunt practic imposibil de găsit în Coreea de Nord, din cauză că oamenii le-au mâncat pe toate, de-a lungul anilor.

Campania de eradicare a patrupedelor este doar o mişcare disperată a unei dictaturi izolate, care încearcă să mascheze condiţiile groaznice în care îşi ţine propriii supuşi vorbind despre virtuţile cărnii de câine, precum şi ale organelor celui mai bun prieten al omului.

Dar oroarea nu se opreşte aici: reclamele făcute de regimul comunist la radio şi televiziune sugerează omorârea câinilor prin bătaie, pentru a obţine o carne mai bună, conform Korean Times.

Deşi regimul este comunist – deci certat cu orice tradiţii – cultura asiatică antică, ce permite consumul cărnii de câine, este folosită după voie, dacă serveşte intenţiilor Partidului. Campania împotriva patrupedelor aminteşte proverbe tradiţionale, cum ar fi acela care spune că o singură bucată de carne de câine este mai sănătoasă decât cel mai bun medicament.

Consumul de carne de câine în lume

Consumul cărnii de câine este un obicei foarte răspândit în unele ţări din Asia. Carnea este considerată o delicatesă, se crede că are proprietăţi vindecătoare şi există credinţa populară conform căreia pe timpul iernii încălzeşte organismul: ceea ce a condus la o creştere a pieţei negre pe scară largă (mulţi dintre câini provin de pe străzi, alţii sunt crescuţi în mod ilegal, sau furaţi din gospodăriile oamenilor).

Carnea de câine nu se consumă numai în Coreea de Nord, ci, de asemenea, în Vietnam, Tailanda, India, Indonezia, Filipine, China.

 

sursa: Epoch Times

5 Comments
 1. calin eugen says

  Urmeaza sobolanii.Apoi soarecii.Mie deja mi s-a facut foame!Pofta buna!

 2. astazan says

  foarte bine , daca nu o bati nu se fragezeste si ramne atoasa. Daca am fi avut cateva zeci de nord coreeni flamanzi poate Ionut , Valentina si multi alti copii ar fi trait iar alti copii nu ar mai fost astazi mutilati fizic si psihic
  sunteti canofili voi astia de la buciumul ? ca regalisti vad ca sunteti ! adica ar fi exact picatura care ar umple paharul si m-ar determina sa-mi iau urgent distanta fata de voi ca sa nu mai zic circumspectie nu fata de legionari dar fata de voi ca sustinatori ai legionarilor

 3. pui de dac says

  Oooooo, ia te uita! Avem un pui de bolsevic fan al lui KIm King Kong asta! Pai bai astazane, daca-ti place-asa mult plimba nene ursu’ pana-n coreea de nord si papa o fripturica de javruta bine fragezida cu bataia in sange! Bon apetit! ca eu si coreeana , baba si mitraliera! La revedere, drum bun si spam batut!

 4. IO...gerules says

  ASTAZAN(ce nume…?)chestia cu carnea de caine si famiglia regala o fi ce-o fi dar daca te legi de legionari aiurea,fara nici o legatura cu cainii e prea de tot,asta dovedeste incultura,prostie si rea vointa,care este egala CU TRADAREA NEAMULUI ROMANESC,daca esti roman,iar daca eti alogen asta inseamna ca esti o canalie care inca mai inoata pe valurile involburate ale raurilor romanesti,dar care in curand te vor zvarlii de nu te vezi.

 5. Ionut Moraru says

  E foarte buna ideea cu bataia cainilor!
  Sa incepem cu cel mai mare caine al Koreei de Nord, umflatul liliputan Kim Jong Un. Shoo pe el! Frageziti-l!
  Apoi aducem si caini din import, pe Ion Iliescu, Adrian Nastase, Alexandru Floriansi alti caini rosii!
  Yammmy, yammy!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php