Daniel Gheorghe: Politica de imigrație este un dezastru pentru europeni și statele naționale! Cine va încuraja valul de imigranți musulmani în România intră în galeria trădătorilor de țară

1 374

Un nou masacru a avut loc noaptea trecută în Franța, de această dată la Nisa, acolo unde un camion a intrat în plin în mulțimea adunată să vadă focurile de artificii cu prilejul zilei naționale. Cel puțin 80 de oameni au fost uciși și peste 100 sunt răniți.
Daniel Gheorghe: Politica de imigrație este un dezastru pentru europeni și statele naționale! Cine va încuraja valul de imigranți musulmani în România intră în galeria a trădătorilor de țară

Deputatul Daniel Gheorghe a analizat cauzele care au facilitat apariția unei orori de asemenea amploare. Acesta consideră cu deschiderea granițelor pentru imigranți a fost o mare greșeală și pentru care întreg continentul european are de suferit.

Daniel Gheorghe critică actuala conducere a Franței, care și-a pierdut autoritatea în fața bandelor și a rețelelor mafiote, care au fost preluate ”în ultimii ani de jihadism, ale magrabienilor”.

”Franța este de ani de zile, ceea ce presa internațională refuză să vorbească, un stat neguvernat de autorități. Jalnicii care conduc astăzi cândva glorioasă națiune franceză sunt prizonierii corectitudinii politice și ai demagogiei seculare socialiste franceze și au pierdut autoritatea stradală în fata rețelelor mafiote, rețele în ultimii ani preluate de jihadism, ale magrabienilor. Bandele de magrabieni controlează sute de cartiere în întreaga Franța și au transformat ceea ce era o țară a eleganței într-o periferie insalubra controlată nu de autorități ci de bande criminale. Cred ca este un moment critic pentru Europa, un moment în care nu mai trebuie sa existe toleranță în fata crimei și în care toți iresponsabilii care au incurajat imigrația în masă în Europa trebuie să dea socoteală pentru sabotajul asupra Europei, pentru că politica de imigrație este un dezastru și un sabotaj pentru cetățenii europeni și statele naționale! Islamul radical începe sa devină ideologia viitorului Europei. Aștept să văd ipocriții neo-marxisti cum vor da vina din nou pe naționaliști, populisti și pe Brexit mai nou, pentru simplul fapt ca se refuză recunoașterea amenințării jihadiste și se tolerează rețelele criminale ale imigranților!”, a scris deputatul Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

 

Deputatul a mai precizat că România nu ar trebui să mai își asume primirea imigranților impuși prin cotele obligatorii de către Uniunea Europeană, pentru că asta i-ar trimite pe cei care vor accepta acest lucru ”în galeria ingrată a trădătorilor de țară”.

”După tragedia cutremurătoare de azi noapte, vom vedea oamenii solidarizandu-se în stradă împotriva terorismului sub sloganul „multiculturalismul ucide!” ori vom vedea liderii de opinie europeni cum vor înfiera cu manie proletara discursul conservator identitar anti-imigratie?

Sper sa nu mai auzim de cote obligatorii de migranți și alte aberații anti-europene marca Merkel-Juncker! Cine va încuraja valul de imigranți musulmani într-o tara ca România intră în galeria ingrată a trădătorilor de țară. Vrei să trăiești în Europa? Mai întâi integrează-te și apoi cere drepturi!”, a mai scris deputatul pe Facebook.

 

sursa: ActiveNews

1 Comment
  1. danboghiu says

    AM CITIT CU MULT INTERES CE DL. CUBRIACOV A PUBLICAT IN REVISTA DV.SI-L FELICIT.
    DAN BOGHIU.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php