Nebunia mișcării TRANSGEN, ridiculizată de un politician german. Acesta a salutat în Parlament 60 de „genuri” diferite

1 458
Nebunia mișcării transgen a dus la apariția a nu mai puțin de 60 de „genuri”, considerate de către promotorii aberantei ideologii gender ca fiind corespunzătoare unor identități și înclinații.
El și-a încheiat intervenția menționând că grupul parlamentar AfD respinge propunerea în cauză.
Cele mai multe din aceste „genuri”, care se înmulțesc continuu, nu au (din fericire) un corespondent în limba română. Iată deci lista în limba engleză, fără traducere, cu excepția celor două „tradiționale”:
„Doamnelor, domnilor, agender, androgyne, androgynous, bigender, cisgender, cis female, cis male, cis men, cis women, cisgender females, cisgender males, cisgender men, cisgender women, females to males, FTM, gender fluid, gender nonconforming, gender questioning, gender variant, genderqueer, intersex, males to females, MTF, neither, neutrois, non-binary, other, pangender, trans, trans*, trans females, trans* females, trans males, trans* males, trans men, trans* men, trans people, trans* people, trans women, trans* women, transfeminine, transgender, transgender females, transgender males, transgender men, transgender people, transgender women, transmasculine, transsexual, transsexual females, transsexual males, transsexual men, transsexual people, transsexual women, people of spirit, womyn, womyn, two-spirit, three-spirit, four-spirit”…..
Intervenția lui Königer a fost urmată, potrivit culturavietii.ro, de un comunicat de presă prin care grupul parlamentar AFD și-a subliniat opoziția la proiectul legislativ.
Ziarul german Junge Freiheit relatează că dl. Königer a citit, pur și simplu, lista „genurilor” oferite ca opțiuni la înscrierea pe platforma socială Facebook.
Nu întâmplător proiectul disputat a fost înaintat de Verzi, un partid cu vederi de extremă stânga, cunoscut pentru eforturile lor de legalizare a pedofiliei și normalizare a trans-sexualității la copii. Oficiali de rang înalt, precum fostul europarlamentar Daniel Cohn-Bendit, vorbesc deschis despre experiențele lor sexuale cu copii.
Nebunia „gender” a atins nivelul critic în Germania, mai ales în mediul universitar. Expresiile „Sehr geehrte(r) Herr/Frau”, „Sehr geehrte Student*innen” sau „Sehr geehrte Studierende” (noua formă „neutră” de gen a termenilor) sunt acum folosite în facultăți, în presă, la reuniuni oficiale și în documentele guvernamentale pentru a se adresa bărbaților și femeilor în locul terminologiei binare, bazate pe realitate, folosită de sute de ani.
O minoritate infimă, foarte puternic susținută financiar și politic, își impune prin forță ideologia nebunească nu doar în Germania, ci și în toate societățile occidentale.
Königer s-a făcut astfel porta-vocea germanilor frustrați și sătui de corectitudinea politică. Judecând după sprijinul în creștere pentru AfD – care a primit și 25% din voturi în unele landuri la ultimele alegeri –, foarte mulți germani doresc revenirea la o societate bazată pe familia normală, sănătoasă.
1 Comment
  1. e jidan says

    „Cohn-Bendit was born in Montauban, France, to German-Jewish parents”

    https://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Cohn-Bendit

    clar?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php