Obama o susţine pe Clinton. Coincidenţă?

0 443

În urmă cu 8 ani Hillary Clinton s-a retras din cursa electorală, făcându-i loc lui Obama. Dar nu înainte ca cei doi să participe fără să anunţe la una dintre întâlnirile grupului Bilderberg. Obama îi întoarce lui Hillary “favorul” – tot cu ocazia unei întâlniri Bilderberg.

Preşedintele american Barack Obama a susţinut-o pe Hillary Clinton în ajunul aniversării întâlnirii lor secrete de la o conferinţă Bilderberg din 2008.

Obama a declarat: “Stiu cât de grea poate să fie această muncă, şi din acest motiv stiu că Hillary va face o treabă bună. De fapt, nu cred să fi fost vreodată cineva atât de calificat pentru a ocupa această funcţie. Ea are curaj, compasiune şi inimă pentru a face o treabă bună. Am văzut îndeaproape judecata ei, duritatea ei, [şi] angajamentul ei pentru valorile noastre.”

Suportul deschis arătat de Obama are loc la 8 ani după ce Clinton s-a retras din cursa prezidenţială în primarele din 2008 şi l-a susţinut pe senatorul din Illinois pentru nominalizare în tabăra democraţilor.

Gestul de atunci a avut loc imediat după ce cei doi candidaţi au făcut o mică pauză în cadrul campaniei şi au călătorit în secret în Virginia – exact în locul în care se desfăşura întâlnirea din 2008 a Grupului Bilderberg – în Chantilly.

sursa: Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php