“Merkel trebuie să plece” scandează manifestanţii LEGIDA într-un marş prin Leipzig

2 514

Mii de persoane au ieşit luni seară pe străzile din Leipzig pentru a protesta împotriva valului masiv de refugiaţi care sosesc în Germania. Protestul a avut loc într-un moment în care germanii sunt scandalizaţi de violenţele atribuite migranţilor care au avut loc în Koln de Anul Nou.

Banner cu Angela Merkel la un miting Legida, o mişcare din Leipzig, inspirată de PEGIDA (din Dresda)

Banner cu Angela Merkel la un miting Legida, o mişcare din Leipzig, inspirată de PEGIDA (din Dresda) (Jens Schlueter/Getty Images)

Aproximativ 2.000 de susţinători ai mişcării de extremă dreapta LEGIDA au ieşit luni seară pe străzile oraşului german Leipzig pentru a protesta împotriva atacurilor din Koln din ajunul Anului Nou.

Membri ai mişcării anti-Islam PEGIDA s-au alăturat, de asemenea, marşului protedstatarilor, conform Euronews.

Afişând pancarte şi bannere pe care erau scrise mesaje precum “Merkel, ia-ţi musulmanii şi dispari”, mulţi manifestanţi au scandat “Merkel trebuie să plece”, ca principal slogan al evenimentului.

În timp ce şi-a întărit recent poziţia în ceea ce priveşte sosirea migranţilor, cancelarul german Angela Merkel a refuzat în repetate rânduri cererile de a limita numărul intrărilor în Germania.

Unul dintre manifestanţi a declarat: “Ceea ce ne-a înfuriat în ultimele câteva săptămâni şi luni este întreaga situaţie cu străinii şi modul în care gestionează autorităţile situaţia. Eu şi mulţi alţii considerăm că acest lucru va duce la un rezultat final negativ.”

Un număr similar de contra-manifestanţi a ieşit de asemenea pe străzi, au confirmat oficialii locali.

sursa: Epoch Times

2 Comments
  1. ionut moraru says

    Pana nu va pleca cocosata asta lesbiana (vezi memoriile lui Helmuth Kohl), de la carma Germaniei, nu va fi liniste. Si-a vandut propriul popor si Europa toata ptr ca asa i-au comandat Iluminatii sa distruga Europa crestna. Ce dragut ar fi sa fie si ea violata de mai multi „migranti”!!

  2. Adrian says

    Germania, apărătoarea creștinătății, ce a ajuns !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php