Copil părăsit în ieslea din scena de Naştere a Domnului

1 363

La finele lunii noiembrie 2015, în New York, un custode al bisericii „Holy Child Jesus Church” din Queens a asamblat scena de Naştere a Domnului Iisus Hristos în interiorul bisericii. Apoi a plecat să ia prânzul, dar s-a întors la auzul plânsetelor unui copil. Culcat în iesle, era un nou-născut cu cordonul ombilical încă intact.

baby-left-1024x576

Camerele de supraveghere au arătat o tânără care a intrat în biserică cu un copil în brațe şi apoi a plecat singură. În conformitate cu legislaţia din New York părinţii pot să-şi abandoneze copiii într-un loc sigur (ca de exemplu în cadrul unui spital, a unui centru de pompieri sau chiar a unei biserici), cu intenția de a se avea grijă de ei. Nu se știe dacă tânăra va fi acuzată de abandonul copilului. Deși bisericile figurează pe lista locurilor legale unde pot fi lăsați copiii, tânăra ar fi trebuit să anunțe despre prezența copilului în acel loc.

După câte se pare, deja sunt părinţi în parohie care au cerut să adopte copilul.

Traducere și adaptare: Camelia Bordencea Ştiri pentru viaţă

1 Comment
  1. ionut moraru says

    „În conformitate cu legislaţia din New York părinţii pot să-şi abandoneze copiii într-un loc sigur”. Senzational!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php