Turcia SOCHEAZA din nou! ”Putem OCUPA Rusia in 7 zile!”

2 482

Premierul Turciei continua sa faca declaratii belicoase la adresa Rusiei, dupa ce in urma cu doua luni au doborat un avion de vanatoare rusesc aflat intr-o misiune in Siria.

turcia

”Încă de la doborarea avionului rusesc “SUKHOI 24″, Rusia a profitat de fiecare ocazie pentru a submina autoritatea Turciei. Cu siguranta  guvernul meu se comporta ca un guvern matur si experimentat,dar rabdarea noastra are limite.In fata RUSIEI nu avem nici o TEAMA si nici o REMUSCARE. Noi actionam cu moderatie pentru a readuce relatiile noastre la normal, dar daca este necesar,VA ASIGUR CA PUTEM OCUPA RUSIA IN MAI PUTIN DE SAPTE ZILE CU AJUTORUL NATO SI AL ALIATILOR REGIONALI”, a declarat Recep Tayyip Erdoğan – presedintele TURCIEI potrivit  AWDnews.com.

via Stirea Zilei

2 Comments
  1. burak says

    tinere nici eu nu-i am pe rusi la inima (nu-ti face iluzii – nici pe voi nu va am) dar in privinta asta nu trebuie sa fii un geniu ca sa-ti dai sema ca NU puteti OCUPA Rusia DELOC plus ca va cam mananca la slavari si nu luati in calcul catusi de putin posibilitatea foarte probabila ca amerlocii sa va lase cu numitii salvari in vine si apoi sa te tii ce o sa fie la posteriorul vostru….uileoleooooo….!

  2. gabi says

    Valeleu, asa zice Erdogan, ca ocupa el Rusia in 7 zile??!!! A, pardon, cu ajutorul NATO. Dar pe NATO i-a intrebat daca vor sa ocupe Rusia? Vai de capul lui de prost, asta nu mai are zile multe la conducerea Turciei, da deja in gropi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php