Propagandă ideologică la Universitatea Harvard

0 598

robo socialism

Mai e un pic și vine Crăciunul. Odată cu Crăciunul vine și vacanța de iarnă pentru elevi și studenți. Cu această ocazie factorii de decizie din cadrul celebrei universități americane Harvard s-au gîndit să-i transforme pe studenți în propagandiști ai stîngii în sînul familiilor și prietenilor acestora.

Pentru aceasta au tipărit și distribuit un card cu răspunsuri la patru întrebări sensibile.

Spalare pe creier la Harvard

Subiectele despre care studenții de la Harvard sînt învățați ce și cum să răspundă se referă la așa zisele privilegii ale studenților albi, acceptarea refugiaților musulmani în America, de ce nu trebuie folosite anumite expresii care le-ar aduce aminte negrilor de perioada sclavagismului și interacțiunea negrilor cu ofițerii de poliție.

Răspunsurile pe care studenții ar trebui să le dea în cazul în care se ajunge să se discute subiectele respective sînt luate din manualul stîngii „progresiste”: albii sînt răi, negrii sînt buni și neînțeleși, musulmanii sînt prietenii noștri etc. Nici vorbă de libertate de conștiință, de faptul că studenții sînt adulți și pot gîndi singuri. Sau poate că asta e problema celor de stînga, nu pot gîndi și nu-și pot forma opinii proprii, au nevoie de ajutorul propagandiștilor care să le spună ce să spună  în anumite situații.

de Tudor Marincu RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php