Noaptea minții: Revista americană Glamour declară un bărbat ca fiind femeia anului 2015

0 540

Primim vești noi de peste Ocean din categoria „noaptea minții”.

Revista americană Glamour” și-a ales femeia anului 2015. Problema este că femeia aleasă de ei este un … bărbat! Este vorba de Bruce Jenner, fost campion olimpic american, căruia îi place să se îmbrace și să se plimbe pe stradă în haine femeiești.

Promotorii corectitudinii politice vor susține că optiunea celor de la revista americană de modă este un pas înainte și o dovadă de toleranță și acceptare a minorităților sexuale. Îmi permit să nu fiu de acord. Acțiunea revistei americane, care se adresează în principal femeilor cu vîrsta cuprinsă între 18 și 34 de ani, este o altă încercare de influențare a tinerilor cărora li se dă de înțeles că orice este posbil, că e perfect normal să ai un tată femeie sau o mamă bărbat.

Dacă nu ești de acord cu ei ești automat declarat homofob, reclamat și amendat doar pentru că părerea ta despre familie se întîmplă să fie în concordanță cu Biblia. Așa a pățit Mihaela Rădulescu după ce și-a permis să publice pe blogul personal, printre altele, următoarele:

Staţi liniştiţi, dragi homosexuali, mica mea dizertaţie nu va schimba nimic, voi veţi avea aceleaşi drepturi şi eu voi fi la fel de tolerantă. Dar, lăsaţi-mi şi mie libertatea de opinie …ca mama, care nu vrea să-şi vadă copilul nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv. (…) Sunteţi oameni anormali, oricât va deranjează că va numim aşa.

De unde și pînă unde libertate de opinie? Practic ți se pune pumnul în gură cu largul concurs al autorităților. Libertatea de opinie e liberă doar dacă se pliază pe ce consideră ei că e normal, nu pe ce majoritatea consideră că e normal.

de Tudor Marincu RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php