Terorist ISIS arestat într-un centru pentru „refugiați” din Stuttgart

0 622

Un marocan în vîrstă de 21 de ani, „refugiat” din calea războiului, a fost arestat în Germania pentru activități teroriste și apartenență la ISIS. Acesta încerca să obțină statutul de azilant folosind o identitate falsă.

terorist ISIS

În același timp, autoritățile germane au confiscat cutii întregi cu pașapoarte false siriene destinate vînzării către „refugiați”. Și poliția bulgară a interceptat și confiscat 10.000 de pașapoarte siriene false care aveau ca destinație Germania.

Pe piața neagră costul unui pașaport sirian fals este de 1.500$. Pașapoartele siriene sînt la mare căutare printre irakieni, pakistanezi, afgani și alte nații pentru că posesorii lor primesc automat dreptul la azil în calitate de refugiați de război în oricare dintre țările membre ale Uniunii Europene.

Rețeaua care se ocupă cu producerea și comercializarea pașapoartelor false siriene se află în Turcia. (The New Observer)

Cele 10.000 de pașapoarte confiscate în Bulgaria au o valoare de piață de 15.000.000$. Dar oare cîte pașapoarte au fost deja comercializate sau cîte pașapoarte se comercializează chiar acum printre „refugiați”?

sursa: RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php