DNA pregătește cel mai mare cutremur: În martie explodează totul

0 393

Dosarul Microsoft, Dosarul Retrocedărilor, Dosarul EADS, Dosarul Gala Bute sunt cele mai răsunătoare cazuri de corupție în care sunt implicați oameni politici de cel mai înalt rang și afaceriști cu zeci de milioane de euro în conturi. Rețineri și arestări șocante, nume la care nimeni nu se gândea vreodată co vor ajunge cu cătușe la mâini au uimit opinia publică la sfârșitul lui 2014 și începutul acestui an.

Însă, toate au fost doar vârful icebergului cazurilor anchetate de DNA. Adevăratul spectacol va atinge apogeul în luna martie, când oameni activi în vârful partidelor politice și numeroși afaceriști vor fi aduși în fața judecătorilor de către procurorii anti-corupție.

Denunțurile din Dosarul Microsoft, mai ales cele făcute de Gabriel Sandu, îi vor aduce în postura de urmăriți penali pe mulți dintre cei care au activat în fostul PDL, scrie jurnalul Național. PNL-ul va fi și el cutremurat de noile denunțuri, iar explozia va avea loc în PSD. Viorel Hrebenciuc și alte denunțuri vor scoate la iveală politicienii corupți.

În dorința de a-și salva pielea, dar și copiii, Viorel Hrebenciuc și Dorin Cocoș le-au spus procurorilor lucruri pe care nu le știau. În martie, primăvara aduce cutremurul DNA.

sursa: Stiri pe surse

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php