Senator spaniol: HOMOSEXUALII sunt de vina pentru datoria publica a tarii

0 300

0

O senatoare din Spania, membră a Partidului Popular, o formaţiune conservatoare aflată la putere, a stârnit un val de controverse după ce a declarat săptămâna trecută că deficitul public record al ţării (de circa 1 trilion de eruo) a fost cauzat de “subvenţiile acordate homosexualilor” de către fostul guvern socialist.

Luz Elena Sanin a declarat într-o conferinţă de presă că partidul său a fost nevoit să sporească cheltuielile publice pentru a plăti datoriile făcute de socialişti prin acordarea de “subvenţii organizaţiilor neguvernamentale şi homosexualilor”.

Comentariile senatoarei au fost aspru criticate de stângişti şi de către organizaţiile minorităţilor sexuale, care i-au cerut demisia pentru că ar “promova homofobia”.

Mai mult, şi unii colegi de partid au ţinut să se distanţeze de afirmaţiile controversate. “Nu sunt de acord că toate măsurile proaste luate de fostul premier Zapatero sunt legate de subvenţiile către organizaţiile homosexualilor, lesbienelor şi transexualilor”, a spus Francisco Marquez, parlamentar din partea Partidului Popular.

Sanin este originară din Columbia. În Senat ea reprezintă enclava spaniolă Ceuta din Nordul Africii.

Majoritatea spaniolilor pun actuala criză economică, care a lăsat fără locuri de muncă un sfert din populaţie, pe seama fostului guvern socialist. Sursa: FrontPress.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php