Surse diplomatice de la Minsk: Rusia va invada Ucraina până la mijlocul lunii mai

1 460

Surse diplomatice de la Minsk: Rusia va invada Ucraina până la mijlocul lunii mai

Trupele ruse vor invada teritoriul Ucrainei până la mijlocul acestei luni, au declarat surse din cadrul Ministerului de Externe din Belarus, citate de portalul charter97.org.

Portalul, cunoscut pentru opoziţia faţă de guvernarea autoritară din Belarus, nu oferă alte informaţii referitor la invazia rusă în Ucraina. În acelaşi timp, ieri, în cursul unei conferinţe desfăşurate la Ottawa, Canada, generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al Forţelor aliate NATO în Europa (SACEUR), a spus că este convins că în Ucraina se află membri ai forţelor speciale ruse care pun la cale tulburări. Generalul Philip Breedlove s-a arătat sigur că trupele ruse nu vor pătrunde în estul Ucrainei. Totodată el a recunoscut că, până în urmă cu o săptămână, considera că, probabil, Rusia va trimite trupe în sudul Ucrainei pentru a securiza astfel drumul spre Crimeea, anexată în martie, înainte de a avansa până la Odessa.

sursa: Adevarul

1 Comment
  1. Ottonelu says

    Prostii!!! Nu puneți botul la tot felul de baliverne, dezinformări ce se vor panicarde!
    Sa fim serioși, domnilor!
    Ha, ha, ha, știre le la Minsk, cică!!!! Mori de râs de debilitatea asta! Mai bine scria că-i din insula Paștelul!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php