Germania: Activiștii gay aruncă cu fecale în părinții care protestau contra orelor de „educație pentru diversitate”

1 464

Un incident anticreștin a avut loc în Germania, în orașul Koln, informează ONG-ul austriac Observatorul privind Intoleranța și Discriminarea împotriva Creștinilor.

Părinți indignați de orele de „educație pentru diversitate”, introduse ca materie obligatorie în școli de către coaliția Verzi/Socialiști, s-au adunat pentru a protesta pașnic, dar au fost întrerupți de activiști gay de stânga, care au proferat injurii, au aruncat cu în ei cu ouă și pungi cu fecale și vopsea. Activiștii le-au distrus instalația audio și au rupt pagini din Biblie, pe care le-au făcut ghemotoc după ce s-au șters cu ele la fund; forțele de ordine au fost atacate cu spray-uri cu substanțe iritante. Poliția nu a reușit să restabilească ordinea astfel încât protestul creștinilor să poată avea loc.

Mulți părinți au rămas șocați de valul de ură abătut asupra lor și de ineficiența poliției, iar sentimentele lor religioase au fost profund afectate. Nu este singurul caz de acest fel.

Incidente asemănătoare au avut loc în februarie, în Stuttgart. Părinți indignați de riscul de sexualizare precoce a copiilor prin ore de „educație sexuală” au fost împiedicați să se exprime pașnic de activiști gay. Poliția i-a rugat pe părinți să renunțe la protest „pentru a nu escalada violențele”. În acest fel, creștinilor le-a fost încălcat dreptul la adunare.

Orele de educație pentru diversitate au fost introduse pentru „a promova toleranța față de lesbiene, homosexuali, persoane transgender, transsexuale și intersexuale”, dar părinții se tem că acest scop va fi deturnat spre a promova „ideologia curcubeului”. O petiție online contra predătii acestor ore în școli a fost semnată deja de peste 200 mii de persoane. Petiția, inițiată de un profesor, afirmă că promovarea homosexualității în școli va produce „re-educarea educațională, morală și ideologică în sistemul public de învățământ”. De pe Cultura Vietii

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php