Sute de aradeni la “Marsul pentru viata”

0 337

 Peste 300 de participanti, de toate varstele, s-au prezentat sambata la manifestatia împotriva avortului organizata de Asociaţiile „Ieromonah Arsenie Boca” şi „Brâncoveanu”, ambele din Arad.

foto Simona Butaru

„Marşul pentru viaţă” a pornit din Piaţa Avram Iancu, participantii au trecut prin fata Spitalul Matern, si manifestatia s-a incheiat în faţa Catedralei Ortodoxe „Sfânta Treime”. Aici a fost realizată o cruce cu lumânări în memoria copiilor ucişi prin avort.

Tot sambata s-a lansat un Manifest adresat societătii şi clasei politice, “prin care se cere adoptarea unei atitudini şi legislaţii favorabile vieţii şi familiei, în contextul în care România are cea mai ridicată rată a avortului dintre toate ţările Uniunii Europene si suferă o degradare accentuată a importantei familiei în viata socială”, au specificat organizatorii. Evenimentul a ajuns la Arad la a treia ediţie.

sursa: Arad Online

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php