Mars pentru viata pe strazile din Timisoara: peste 200 de persoane au protestat fata de avort.

0 318

foto: Virgil Simonescu

TIMISOARA. Peste 200 de persoane au participat, la Timisoara, la Marsul Vietii. Enoriasi facand parte din toate confesiunile au strabatut strazile orasului pentru a trage un semnal de alarma asupra scaderii natalitatii si a dreptului la viata pentru copii nenascuti.

“Am venit aici din dragoste pentru copii. Un copil, doar pentru faptul ca nu a vazut lumina zilei, nu inseamna ca nu traieste, ca nu are suflet, ca nu simte durerea. Un avort e ceva ingrozitor” a spus o mamica venita la mars alaturi de ci doi copilasi ai ei.

“De cand a avut loc la noi legiferarea avortului, au fost ucise generatii intregi. Trebuie sa facem ceva ca sa oprim acest genocid” a adaugat un domn.

“Am venit la acest mars deoarece nu sunt de acord cu avortul. Orice copil, chiar si cei nenascuri are dreptul la viata si noi trebuie sa facem tot ce putem sa le protejam acest drept” a explizat o participanta la mars.

Participantii la mars au avut cu ei pancarte pe care scria: “Dreptul la viata”, “Opriti avorturile”, “Avortul nu este o solutie.”

Marsul a inceput in jurul orei 12.00, din Parcul Carmen Sylva si s-a incheiat in fata Prefecturii Timis.

Manifestari de protest similare au avut loc in 25 de orase din tara.

sursa: Opinia Timisoarei

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php