Peter Eckstein-Kovacs îl va da „cu capul de pereţi” pe Borbely dacă va da avizul pentru Roşia Montană

2 409

Fostul consilier prezidential si candidat la sefia UDMR, Peter Eckstein-Kovacs, i-a transmis ministrului Mediuliui, Laszlo Borbely, ca va fi vai si amar de capul sau daca elibereaza avizul de mediu pentru Rosia Montana.

“Intotdeauna am vrut sa fac UDMR sa spuna da sau nu (in privinta proiectului de la Rosia Montana – n.red). Au facut in platforma electorala din 2008 o magarie de care imi e si jena sa spun. Era in programul UDMR un articol in care se spunea ca UDMR -ului nu ii place cianura, jos cianura in minerit”, a declarat Peter Eckstein-Kovacs, potrivit stiridecluj.ro.

Intrebat daca este de parare ca ca ministrul Mediului va da avizul de mediu pentru inceperea exploatarii, Peter Eckstein-Kovacs a declarat: “Intrebati-l pe el. Eu sper ca nu, pentru ca daca da, e vai si amar de capul lui. Il dam cu capul de pereti, din motive ecologice si umaniste si intr-u binele poporului roman si a minoritatilor conlocuitoare”.

Potrivit acestuia, proiectul de la Rosia Montana nu are trebui aprobat pentru ca reprezinta o bomba ecologica.

Sursa: Ziare.com

2 Comments
  1. Dan says

    De ce nu vrea sa argumenteze, de ce reprezinta o bomba ecologica? Pentr uca este el mai nou sustinator ong si asta i s-a spus ? Proiectul de la Baia Mare este inca o bomba ecologica, la Rosia ar urma sa fie una din cele mai ecologice exploatari din lume

  2. Paul says

    Sigur cea mai profesionala atitudine de care da dovada ! Tind sa cred ca domnul in sine este o bomba ecologica , nu proiectul care face multe realizari , precum bani la buget, locuri de munca.Dansul ce face , nimic doar „da cu capul de pereti” un ministru..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php