VIDEO. Serviciile secrete la proteste. Agenţi incompetenţi descoperiţi şi ironizaţi de protestatari.

1 849

Vineri, 3.02.2012,ora 22,oo. În ciuda temperaturilor de -1o grade Celsius, protestatarii au continuat manifestaţiile care au împlinit în această seară 3 săptămâni.

Trei agenţi ai serviciilor secrete sunt descoperiţi de protestatari în staţia de autobuze din dreptul fântânii de la Facultatea de Arhitectură, în timp ce filmau manifestaţia.

Ei sunt admonestaţi de câţiva manifestanţi, iar unul din ei îi ironizează.

Unul din agenţi se face de râs mai mult decât ceilalţi, încercînd să insinueze că, de fapt, ei ar fi filat o persoană importantă, nu pe protetatarii indignaţi.

Cu o săptămână în urmă, alţi agenţi, ai DGIPI (fosta unitate  „Doi şi-un sfert”)  au fost prinşi de reporterii de la Jurnalul Naţional şi făcuţi de râs, în blocul Dunărea de lângă Piaţa Universităţii (vezi aici ştirea)

Buciumul.ro

1 Comment
  1. Parerea mea says

    acuma ca sa va facem de caca si mai intens…in londra in centru si la periferie se folosesc dube cu tehnica electronica avansata, o camera de 360de grade rotatie, zoom 200 X iar rezolutia este de zeci de mega pixeli, cu care pot filma si inregistra si o conversatie normala la 2-3 km distanta….duba ajunge la sute de mii de euro iar camera undeva la 40000…eu inteleg ca nu aveti tehnica necesara si ca asa era in comunism, doar ca acuma impactul psihologic este fix pe dos, acuma radem de voi, in plus ati trimis niste dulapuri de subofiteri fara creier sa filmeze, daca era unu mic si pricajit cu o caciula rosie in cap, dadea drept student, n-avea nici o treaba cu voi zdrentzelor…sau nu sunteti cadre de la noi ci sunteti niste gunoaie cu ordine mai din mongolia asa?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php