Sfidare marca Emil Boc: premierul l-a vizitat pe jandarmul rănit aseară. Nu a vizitat însă niciun manifestant rănit. Jandarmul “rănit grav” are o banală contuzie!

2 549

Premierul Emil Boc a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a-l vizita pe jandarmul Coroboianu Virgil “rănit grav” aseară, în timpul manifestațiilor din Piața Universității. El a declarat că starea jandarmului este relativ stabilă și că singura cale pentru a rezolva actele de violență este dialogul. Cu toate acestea, guvernul condus de Boc a refuzat orice dialog cu protestatarii.

Prim-ministrul a ajuns la Floreasca. Jandarmul internat este plutonierul Coroboianu Virgil, iar din raportul centrului medical rezultă ca are o plagă contuză intersprâncenară, ceea ce nu reprezintă o rană gravă, cum vehiculează reprezentanții jandarmeriei și presa. Jandarmul are o banală contuzie, ca urmare a unei lovituri. Cu toate acestea premierul l-a vizitat pe ca un erou de război, dovedind încă o dată că politcienilor de la puter le pasă mai mult de câinii de pază, decât de propriul popor.

Cotidianul Evenimentul Zilei, care susține în mod obscen puterea actuală, a publicat chiar și o listă cu persoanele amendate de jandarmi,ca pe vremea când românii erau judecați de tribunalele poporului înființate de sovietici.

Sursa: napocanews.ro

2 Comments
 1. Robert says

  prim-ministrul isi vede interesul…

  1. remus says

   penibilul Emil Boc a inteles ca oamenii au nevoie de 100 de lei…nu are de unde sa dea…stim
   dar sa dea socoteala de toti banii luati in numele tarii si risipiti de pdl…trebuie
   asta trebuie sa cerem…nu schimbare…dreptate

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php