Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Propagandă LGBT pentru copii. La doar șase ani, instruiți să scrie scrisori de dragoste gay pentru a-i ajuta „să accepte diversitatea”

„Această școală îi învață pe copii despre relațiile LGBT încă de la o vârstă fragedă”, sună comentariul plin de entuziasm al BBC. La această clasă, copii de șase ani învață despre căsătoria homosexuală. În acest basm, prințul vrea să se căsătorească cu servitorul său. Și copiii trebuie să scrie o scrisoare de dragoste cu acest subiect”.
Profesoara Sarah Hopson explică la BBC că astfel copiii „vor intra în această lume, unde vor descoperi această diversitate din jurul lor, pe care o vor putea accepta și la o vârstă fragedă”.
Pe rețelele sociale au apărut imediat numeroase critici față de acest demers, școala respectivă fiin acuzată că promovează lecții care nu sunt adecvate vârstei. Pe pagina de Facebook a BBC, utilizatorii și-au manifestat dezaprobarea față de sexualizarea copiilor la o vârstă atât de mică și forțarea copiilor de a scrie scrisori de dragoste ca temă școlară.
Școala, care a decis ca elevii săi să poarte uniforme „neutre” din punctul de vedere al genului, pare să pună un accent deosebit pe diferențele culturale, etnice, religioase și sexuale, site-ul său publicând un videoclip în care elevii citesc dintr-un scenariu despre egalitate, identitatea de gen și alte aspecte legate de corectitudinea politică.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36556

Postat de pe 1 oct. 2018. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Propagandă LGBT pentru copii. La doar șase ani, instruiți să scrie scrisori de dragoste gay pentru a-i ajuta „să accepte diversitatea””

 1. Ionut Moraru

  Confuzie de termeni. Astia nu sunt „diversi”, sunt doar „perversi”. Si perversi agresivi.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php