Mihai Gheorghiu despre un curs de liceu pentru combaterea discriminării LGBT în România: „L-aș defini ca educație pro-homosexualitate, conține falsuri antropologice monumentale”

0 709

Redăm în format video cuvântul susținut de Mihai Gheorghiu, reprezentantul inițiativei cetățenești pentru organizarea referendumului de clarificare a definiției căsătoriei din Constituție, la Conferința „Referendumul pentru căsătorie în România: Perspective naționale și internaționale”, care a avut loc joi, 3 mai 2018, la Palatul Parlamentului din București.

Manualul este plin de definiții sociologice, antropologice, biologice care nu au niciun fel de suport științific… și de multe ori niciun suport moral. Acești copii sunt supuși acestei educații cu acordul părinților…?… unul din cele mai grave efecte ale ideologiei de gen și corectitudinii politice este schimbarea mentală și morală la care vor fi supuși copiii României.

Și e bine să știm că aceste lucruri deja se întâmplă, să de discutăm și să le avem în atenție.

sursa: Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php