Atac la Paris. Bărbat înarmat, strigând Allahu Akbar, împuşcat mortal în faţa unui comisariat

0 385

Un bărbat a fost ucis joi de poliţişti, în timp ce încerca să intre într-o secţie de poliţie din nordul Parisului. Bărbatul, ţinând în mână un cuţit şi purtând o vestă aparent cu explozibil a încercat să intre în comisariatul din cartierul Goutte d’Or din Paris, strigând Allahu Akbar.

Corupul neînsufleţit al atacatorului din Paris

Corpul neînsufleţit al atacatorului din Paris (Anna Polonyi/Twitter)

UPDATE: În urma examinărilor s-a constatat că persoana împuşcată nu avea asupra sa exploziv.

Deşi din jacheta bărabatului ucis ieşea un fir conectat la fixat în interiorul hainei, la examinare s-a constatat ca pachetul nu conţinea explozibili.

Înainte de a fi împuşcat, presupusul terorist ar fi atacat şi rănit uşor un poliţist. În momentul în care atacatorul a părut că-şi duce mîna spre vestă, un alt poliţist l-a împuşcat, au declarat surse din poliţia franceză, potrivit indepedent.co.uk.

***

Potrivit martorilor, bărbatul a încercat să intre în secţia de poliţie de pe strada Rue de la Goutte d’Or, agitând un cuţit. Atacul a avut loc astăzi, la orele prânzului. Potrivit publicaţiilor franceze, mai mulţi martori l-au auzit pe atacator strigând Allahu Akbar.

Bărbatul a fost împuşcat mortal, relatează mirror.co.uk.

Cetăţenilor care locuiesc în zonă li s-a cerut să-şi închidă ferestrele şi să stea departe de balcoane. De asemenea, o şcoală din zonă a fost închisă. Poliţia a trimis un robot care să examineze dacă vesta purtată de atacator conţinea explozibil, după cum reiese şi dintr-o fotografie postată pe Twitter de corespondentul New York Times, Anna Polonyi.

Atacul are loc la un an după controversatul atentat de la Charlie Hebdo.

sursa: Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php