Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru PMB a militat cu fanatism pentru „vaccinarea” populației în timpul pandemiei

0 1.043

Medicul C. Cîrstoiu a fost desemnat în mod oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliţiei PSD – PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă, desfășurată la Palatul Parlamentului, la care Cîrstoiu a participat alături de preşedinţii PSD şi PNL, M. Ciolacu şi N. Ciucă.

Totodată, la evenimentul desfăşurat la Palatul Parlamentului au fost prezenţi liderii organizaţiilor din Bucureşti ale celor două partide – Gabriela Firea şi Sebastian Burduja.

“Decizia noastră a fost ca la alegerile europarlamentare să dăm dovadă de unitate, nu de dezbinare, să creăm o listă comună, o echipă puternică cu care să reprezentăm mai binele interesele României, interesele românilor în cadrul instituţiilor europene. Pe acest model, (…) am considerat că este oportun şi necesar să venim cu un proiect comun şi să venim cu un candidat comun, iar acel candidat este domnul doctor profesor Cătălin Cîrstoiu. Nu am venit cu un om politic, am venit cu un om care nu a făcut nimic altceva în viaţa lui decât să slujească oamenii, care nu este interesat de afaceri, de scenă, de dezbaterile de la televizor, este interesat să facă lucruri”, a declarat Ciucă, conform Agerpres.

“M-am săturat să văd explicaţii că nu se poate. (…) Vorbim de capitala României, de un primar general care trebuie să coordoneze o echipă, care trebuie să fie un manager şi un catalizator al oamenilor performanţi din toate domeniile. Vorbim de un primar general care să fie căutat, să primească vizitele altor primari europeni. Nu am văzut aşa ceva până acum. (…) La 32 de ani de la Revoluţie, vedem în continuare cum nu se fac drumuri, cum nu avem căldură, cum vorbim de termoficare”, a afirmat, la rândul său Ciolacu.

Manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, prof. dr. Cătălin Cîrstoiu, a fost unul dintre medicii ce au militat cu fanatism pentru „vaccinarea” populației în timpul plandemiei. Acesta a atras atenţia de nenumărate ori asupra necesității „vaccinării” împotriva covid. De altfel ,într-unul din interviurile sale acesta a declarat că România pierde în fiecare zi o comunitate de dimensiunile unui sat în condiţiile în care numărul de decese de covid este de 400-500 de oameni zilnic şi a făcut apel la vaccinarea anti-covrig-19.“Este un număr foarte mare de decese, mai mare decât în valurile precedente. Gândiţi-vă că România, astăzi, la 400-500 de decese pe zi, pierde în fiecare zi un sat. 400-500 de oameni înseamnă o comunitate. Într-o săptămână România va ajunge să piardă o comună – 3.000-3.500 de oameni – şi aşa raţionamentul poate merge mai departe. Cum oprim lucrul acesta? Îl oprim prin vaccinare. Momentul că această depopulare prin indiferenţă, prin necunoaşterea unor neadevăruri corecte, ştiinţifice trebuie să ia sfârşit. Noi trebuie să susţinem vaccinarea ca o modalitate de a ne bucura alături de cei din jurul nostru, dar mai mult decât atât, cred că a venit momentul să înţelegem că în felul acesta îi protejăm şi pe cei nevinovaţi care sunt în jurul nostru, care sunt vaccinaţi şi care pot să interacţioneze în felul acesta cu un virus care nu este unul deloc blând, ci unul imprevizibil. Cred că este momentul să realizăm că vaccinarea este singura dovadă de a fi un bun cetăţean”, a spus Cătălin Cîrstoiu, într-o conferinţă de presă organizată la Biblioteca Naţională, în octombrie 2021.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php