Ministrul Afacerilor Interne din Germania vrea să INTERZICĂ adunările private ale „extremiştilor de DREAPTA”

1 669

Ca parte a campaniei de opresiune care vizează opoziția politică, ministrul de Interne al Germaniei, Nancy Faeser, a anunțat că statul va lua măsuri pentru a interzice adunările grupurilor „extremiste de dreapta” – și anume AfD, exponenții săi și orice alt grup. Ea consideră că acestea reprezintă o amenințare la adresa ordinii liberale de stânga, potrivit European Conservative.

Măsurile radicale urmează să fie implementate ca parte a planului în 13 pași al ministrului. Ea dorește să combată așa-numita „extremă dreapta”. Planul a fost dezvăluit după o cerere transmisă Ministerului Federal de Interne de către Apollo News.

Interdicțiile vor fi aplicate de Oficiul Federal pentru Protecția Constituției (BfV). Aceasta este agenția națională de informații a Germaniei, care funcționează sub conducerea ministrului Faeser. Noile măsuri deschid calea pentru ca BfV să furnizeze autorităților locale de reglementare informațiile pe care le are cu privire la unii organizatori „extremiști de dreapta”. Acestea vor fi apoi presate să se asigure că întrunirile sunt blocate.

Autoritățile locale de reglementare, inclusiv poliția, precum și organismele responsabile pentru supravegherea comerțului și restaurantelor locale, vor putea apoi să “examineze emiterea oricăror interdicții sau restricții pe o bază factuală bine întemeiată, cât mai cuprinzătoare posibil”, se arată în răspunsul ministerului de interne la anchetă.

Faeser e criticată inclusiv de colegii din Guvern

În răspunsul său, ministerul lui Faeser nu a specificat mecanismul prin care evenimentele vor fi interzise. În plus, când a fost întrebată dacă, potrivit noilor măsuri, vor exista cerințe de raportare pentru proprietarii de restaurante în cazul în care bănuiesc evenimente „extremiste de drepta” la locația lor, ministerul a susținut că acestea nu sunt planificate.

„Clarificarea intensă, consecventă și consolidarea cunoștințelor cu privire la activitățile relevante ale extremei drepte vor fi un punct central al activității Oficiului Federal pentru Protecția Constituției în viitor”, a scris ministrul.

Pentru europarlamentarul AfD Joachim Kuhs este puțin probabil ca autoritățile să execute măsurile dispuse de Faeser. Într-un interviu pentru Kuhs, el a spus:

„Procesele intentate de AfD împotriva unor măsuri similare în trecut au avut întotdeauna succes“, a spus el.

Vestea vine la o săptămână după ce Nancy Faeser, care a scris pentru în trecut pentru Antifa, a dezvăluit așa-numitul act de „promovare a democrației”. Acesta urmărește să acorde o nouă autoritate BfV. Pretextul este, desigur, combaterea „extremismului de dreapta”.

Actul de „promovare a democrației” a lui Faeser a fost aspru criticat inclusiv de membrii coaliției de guvernare. Vicepreședintele Bundestag-ului Wolfgang Kubicki, membru al Partidului Liber Democrat, liberal, pro-business, a numit legea propusă „o amenințare la adresa democrației”.

„Trebuie să vă întrebați cine este mai periculos pentru ordinea noastră constituțională. Cei care se mișcă în limitele a ceea ce este permis, sau cei care vor să limiteze sfera a ceea ce este permis după bunul lor plac.“, a spus el.

via R3Media

1 Comment
  1. Moraru+Ionut says

    Ce bun era un Adolf acum in Germania sa bage AntiFa-ul LGBT-ul si toti degeneratii in lagare la munca in folosul comunitatii

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php