Tucker CARLSON despre momentul în care Statul Paralel a decis să-l CONDAMNE pe TRUMP

0 943

Celebrul comentator american Tucker Carlson a susţinut un tur de forţă condamnând Deep State al SUA, care, în ultimii 6 ani, s-a concentrat doar pe un singur obiectiv: să îndepărteze singura persoană care îi stă în cale şi în calea nenumăraţilor neoconservatori şi profitori ai războaielor care încasează trilioanele de dolari din politică externă americană – Donald Trump.

În ciuda ordinului de „încetare şi renunţare” emis Fox News la adresa lui Carlson, comentatorul s-a întors marţi cu cel de-al treilea episod al emisiunii „Tucker pe Twitter”. După peste 115 milioane de vizualizări la prima sa emisiune – care a depăşit cu mult ratingurile canalelor TV prin cablu – şi aproape 60 de milioane la a doua, discuţia de marţi seară despre acuzarea fostului preşedinte Trump a fost cu siguranţă cea mai vizionată ştire a zilei.

Reflectând la evenimentele zilei de la Miami, Carlson a remarcat că „ştirile prin cablu au transmis fiecare moment… dar nu au fost şocaţi… oricine a fost atent ştia că va veni…”

Dar, după cum continuă el, „ceea ce tocmai s-a întâmplat se va întâmpla întotdeauna, a fost inevitabil din 16 februarie 2016… aceasta este ziua în care Donald Trump a devenit inamicul numărul unu al celei mai mari şi mai puternice organizaţii din istoria omenirii – Guvernul federal al SUA”.

Cum a făcut din acea forţă un duşman? Nu au fost violatorii din Mexic sau comerţul cu China subiectele care l-au pus pe Trump pe radar. „…Ceea ce contează pentru „Washingtonul permanent” atunci şi acum este politica externă – invaziile, ocupaţiile şi războaiele prin intermediari… politicile care vin cu etichete de preţ de trilioane de dolari”.

La minutul 2:56, Carlson arată momentul exact în care „Washingtonul permanent” a decis să-l trimită pe Donald Trump la închisoare – este un extras din dezbaterea candidaţilor republicani, Trump- vs Jeb Bush…

„Nu ar fi trebuit să fim niciodată în Irak, am destabilizat Orientul Mijlociu…”

Această frază l-a condamnat pe Trump la arestarea de astăzi…

„… au minţit… au spus că există arme de distrugere în masă, dar nu existau.. şi ştiau că nu există”.

Asta i-a pecetluit soarta pentru că:

„Asta a fost singurul lucru pe care nu aveai voie să-l spui, pentru că implica prea mulţi oameni de ambele părţi…”

El îi acuză pe politicieni din ambele partide, inclusiv pe Hillary Clinton, Paul Ryan, Mike Pence, Nikki Haley şi Mike Pompeo, astfel că aceştia au trădat agenda lui Trump şi au început să lucreze împotriva lui din interior.

„…toţi au fost vinovaţi de asta… toţi ştiau şi toţi au minţit şi l-au urât pe Donald Trump pentru că i-a demascat”.

Carlson observă că urmărirea penală a lui Trump este considerată atât politică, cât şi ideologică, menită să-i descalifice pe cei care critică războaiele, criticând Washington-ul pentru că acordă prioritate intervenţiilor globale şi acţiunilor militare faţă de preocupările interne şi evidenţiind disparitatea dintre volumul imens de cheltuieli guvernamentale şi deteriorarea infrastructurii publice în SUA.„Trump este singurul care se opune agendei de război inutile, de lungă durată, a Washingtonului… şi pentru asta, doar pentru asta, încearcă să-l scoată pe Trump din joc înainte ca lumea să-l poată vota…

…şi asta ar trebui să va supere mai mult decât orice s-a întâmplat în politică americană în viaţa dumneavoastră……Da, Donald Trump este un om cu vicii; dar păcatele lui sunt minore în comparaţie cu cele ale persecutorilor săi”.Spectacolul urmăririi penale a lui Trump dezvăluie neputinţa alegătorilor din America şi, aşa cum încheie Carlson, îndemnând oamenii să păstreze democraţia: „Principiile Americii sunt în joc”.

via Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php