Donald TRUMP: „Voi preveni Al Treilea Război Mondial! „Îi voi alunga pe globaliști, îi voi alunga pe comuniști și pe cei care vor războaie nesfârșite”

0 815

Donald Trump a declarat sâmbătă seară că trebuie să fie ales din nou președinte al SUA în 2024 dacă se dorește evitarea unui al treilea război mondial, relatează Telegraph.

De asemenea, Trump a promis că el și susținătorii săi „nu se vor întoarce niciodată” la un Partid Republican condus de „ciudați și proști” care s-au angajat în „războaie externe nesfârșite”.Fostul președinte a declarat că America ar trebui să înceteze să mai cheltuiască miliarde de dolari pentru apărarea Ucrainei, că va pune capăt războiului „într-o zi” dacă va fi ales.Totodată, Trump le-a spus susținătorilor că, dacă vreunul dintre ei se simte nedreptățit, atunci, într-un al doilea mandat, „eu sunt răsplata voastră”.El a spus că Joe Biden conduce SUA spre „uitare” și că 2024 va fi „bătălia finală”.

Într-un discurs maraton care a durat o oră și 45 de minute la Conferința anuală de acțiune politică conservatoare (CPAC), Trump nu și-a atacat, și nici măcar nu și-a numit rivalii pentru nominalizarea republicană în 2024, inclusiv pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, prezentând în schimb o parte din ceea ce ar face dacă ar fi ales.

Trump a spus: „Vom avea al treilea război mondial dacă nu se întâmplă ceva rapid. Eu sunt singurul candidat care poate face această promisiune – voi preveni cel de-al treilea război mondial”.

El a adăugat: „Am avut un Partid Republican care a fost condus de ciudați, neo-conservatori, globaliști, fanatici ai granițelor deschise și proști. Dar nu ne vom întoarce niciodată la partidul lui Paul Ryan, Karl Rove și Jeb Bush”.

Trump a spus mulțimii: „Vom termina ceea ce am început. Vom finaliza misiunea. Vom duce această bătălie până la victoria finală.

„Aceasta [2024] este bătălia finală. O știu eu, o știți voi, o știu ei, o știe toată lumea. Asta este. Și dacă ei câștigă, nu mai avem o țară”. El a adăugat: „În 2016, am declarat: „Eu sunt vocea voastră”. Astăzi, adaug: ‘Eu sunt războinicul vostru’. Eu sunt dreptatea voastră’. Și, pentru cei care au fost nedreptățiți și trădați, eu sunt răsplata voastră. „Voi anihila complet statul profund. Voi concedia birocrații nealeși și forțele din umbră care au transformat sistemul nostru de justiție în armă. Și voi pune din nou oamenii la conducerea acestei țări. „El a mai spus: „Nu poți continua să cheltuiești sute de miliarde de dolari pentru a proteja oameni care nici măcar nu ne plac.

În afaceri, dacă ai face asta, ceea ce faci este să pui banii și apoi să spui: „Vrem jumătate din țară în caz că veți câștiga”. El a adăugat: „Chiar înainte de a ajunge în Biroul Oval, voi avea rezolvat războiul dezastruos dintre Rusia și Ucraina. Va fi rezolvat rapid. Voi rezolva problema, nu-mi va lua mai mult de o zi.””Nu ne vom întoarce niciodată la un partid care vrea să dea bani nelimitați pentru a lupta în războaie externe, care sunt războaie fără sfârșit. „Soldații noștri [veteranii], nu facem nimic pentru ei, dorm în frig și îngheață.” „Vă uitați la Ucraina, și ne simțim cu toții foarte rău, dar de ce nu pune NATO dolar pentru dolar cu noi?”. De asemenea, el l-a acuzat pe Biden că este un „criminal” și a spus că, dacă va fi ales, îi va „alunga pe globaliști, îi va alunga pe comuniști” și îi va „expulza pe belicoși”.

Fostul președinte a continuat spunând că va „ține bărbații departe de sporturile feminine„.El a adăugat: „Voi revoca toate politicile lui Biden care promovează castrarea chimică și mutilarea sexuală a tinerilor noștri.

Și voi cere Congresului să îmi trimită un proiect de lege care să interzică mutilarea sexuală a copiilor în toate cele 50 de state”.

Într-o scurtă referire la alegeri, el a cerut ca acestea să se desfășoare într-o singură zi, cu buletine de vot doar pe hârtie.

Dar el a spus că republicanii trebuie să își „schimbe modul de gândire” din 2020 și să folosească toate metodele de vot disponibile.

El a spus: „Republicanii trebuie să concureze folosind toate mijloacele legale pentru a câștiga. Asta înseamnă să copleșim stânga cu voturi prin corespondență, voturi anticipate și voturi în ziua alegerilor”.

via ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php