Minunea de la Botoșani: O icoană cu Maica Domnului și Pruncul a rămas aproape intactă în urma unui incendiu care a mistuit totul în jur.

0 697

O icoană a rămas intactă în urma unui incendiu care a distrus complet, joi, o casă din localitatea Coștiugeni din comuna Albești, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență – ISU Botoșani, citați de ȘtiripeSurse.

„O icoană cu Sfânta Fecioara Maria și Pruncul Iisus a rămas aproape intactă după ce focul a mistuit totul în jur. Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, să o privim ca un semn că toate problemele pot fi depășite și să sperăm că bunica Elena din satul Coștiugeni…cu ajutorul semenilor, va reuși să depășească acest moment dificil”, au transmis reprezentanții ISU.

Casa unei bătrâne din localitatea Coștiugeni din comuna Albești a fost distrusă complet, joi, în urma unui incendiu. Potrivit pompierilor, femeia, în vârstă de 87 de ani, nu se afla în locuință în momentul declanșării incendiului.

„Când a izbucnit incendiul, proprietara, în vârstă de 87 de ani, nu era în casă. Alarma a fost dată de un nepot, care locuiește în aceeași gospodărie. La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Albești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că locuința ardea ca o torță și exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte două anexe din gospodărie”, au precizat oficialii ISU.

via ActiveNews

Foto: ISU Botoșani

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php