FĂRĂ PRECEDENT în istoria SUA! FBI a descins la reședința lui Donald TRUMP!

0 1.650

Agenți ai Biroului Federal de Investigații (FBI) au descins la reședința celui de-al 45-lea președinte american Donald Trump din Mar-a-Lago, în statul american Florida. Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider de la Casa Albă. Potrivit unor surse judiciare, ancheta ar viza o presupusa deținere ilegală de documente clasificate, relatează Breitbart.

„După ce am colaborat și am cooperat cu agențiile guvernamentale relevante, acest raid neanunțat în casa mea nu era necesar și nici adecvat. Acestea sunt vremuri întunecate pentru națiunea noastră, în condițiile în care frumoasa mea casă din Mar-A-Lago, în Palm Beach, Florida, este în prezent asediată, vizată de un raid și ocupată de un grup mare de agenți FBI. Nu i s-a mai întâmplat așa ceva până acum unui președinte al Statelor Unite”, a declarat Trump.

Trump a mai spus că percheziția fără precedent este un exemplu de „folosire pe post de armă a sistemului de justiție, care vrea cu disperare ca eu să nu candidez la președinție în 2024”.

Trump a continuat:

„După ce am conlucrat și am cooperat cu agențiile guvernamentale relevante, acest raid neanunțat la domiciliul meu nu a fost necesar sau adecvat. Este o conduită abuzivă a procurorului, o folosire a sistemului de justiție pe post de armă și un atac din partea democraților din stânga radicală care doresc cu disperare ca eu să nu candidez la președinție în 2024, mai ales pe baza sondajelor recente, și care, de asemenea, vor face orice pentru a-i opri pe republicani și conservatori în viitoarele alegeri de la jumătatea mandatului. Un astfel de asalt ar putea avea loc doar în țări prăbușite ca state, din lumea a treia. Din păcate, America a devenit acum una dintre aceste țări, coruptă la un nivel nemaiîntâlnit până acum. Mi-au spart chiar și seiful! Care este diferența dintre acest lucru și Watergate, unde agenții au pătruns în Comitetul Național Democrat? Aici, în mod invers, democrații au pătruns în casa celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite.”

Fostul președinte a declarat că a fost persecutat politic „de ani de zile” și a subliniat narațiunea operațiunea de compromitere a sa legată de Rusia și cele două încercări eșuate de destituire a sa ca exemple ale persecuției continue, informează Breitbart.

Persecuția politică a președintelui Donald J. Trump continuă de ani de zile, cu acum complet dezmințita escrocherie cu Rusia, Rusia, Rusia, Rusia, farsa de punere sub acuzare #1, farsa de punere sub acuzare #2 și multe altele, care pur și simplu nu se mai termină niciodată”, a spus Trump. „Este o persecuție politică țintită la cel mai înalt nivel!”

De asemenea, el a subliniat că „absolut nimic nu s-a întâmplat” cu candidata ratată la președinție Hillary Clinton, care a șters 33.000 de e-mailuri după ce au fost citate de Congres.

Trump a adăugat: „Lui Hillary Clinton i s-a permis să șteargă și să spele cu acid 33.000 de e-mailuri DUPĂ ce a fost citată de Congres. Nu s-a întâmplat absolut nimic pentru a o trage la răspundere. Ea a luat chiar și mobilă de epocă, și alte obiecte de la Casa Albă. Am ținut piept corupției birocratice din America, am redat puterea poporului și am servit cu adevărat țara noastră, așa cum nu s-a mai văzut până acum. Sistemul a urât asta. Acum, în timp ce privesc cum candidații pe care i-am susținut obțin victorii importante și văd cum dominam în toate sondajele, încearcă să mă oprească pe mine și Partidul Republican, încă o dată.

Fărădelegea, persecuția politică și vânătoarea de vrăjitoare trebuie să fie expuse și oprite. Voi continua să lupt pentru marele popor american”, a conchis Trump.

Fiul președintelui detronat fraudulos în 2020, Eric Trump, a declarat în cadrul emisiunii Hannity Show de la FNC: „La asta s-a ajuns astăzi: să ai 30 de agenți FBI, de fapt, mai mult decât atât, să coboare la vila de la Mar-a-Lago, să nu anunți nimic, niciun preaviz, să intri pe porți, să începi să răscolești un birou, să răscolești un dulap. Au spart un seif. Nici măcar nu avea ceva în seif. Vreau să spun, mai scutiți-mă. Și asta vine de la ce, de la arhivele naționale? Cu toate acestea, Hunter Biden a făcut infracțiuni cu arme de foc, droguri ilegale, afaceri dubioase cu toată lumea din întreaga lume. Apropo, totul se află pe laptopul său, pentru ca toată lumea să vadă, cu scrisul său, în propriile sale cuvinte. Unde sunt acești agenți FBI în cazul lui? Unde este toată lumea? De ce oare proiectilele nu-l urmăresc decât pe Donald Trump și familia sa? De ce oare persecuția politică merge doar într-o singură direcție în această țară?”, a spus acesta potrivit sursei citate.

Dan Bongino, un comentator politic, fost ofițer NYPD și agent al Secret Service, a avut o poziție foarte dură: Este o operațiune „de rahat de lumea a treia”, a spus acesta în direct la Fox News.

foto: captura video FoxNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php