Senatorul Claudiu Târziu: Popoarele au un instinct de conservare extraordinar de puternic și atunci când sunt amenințate nasc anticorpi

4 1.482

Progresiștii de azi sunt continuatorii comunismului, atât prin mentalități, cât și prin ceea ce fac în fiecare zi, a avertizat senatorul Claudiu Târziu, precizând că, totuși, poporul român nu o să fie învins.

Senatorul Cladiu Târziu a explicat că elita României a fost distrusă de comunism.

„Nu există nimic bun în comunism. Comunismul a fost o reprezentare a răului, iar lupta împotriva lui a fost un război între bine și rău, un război spiritual, în primul rând. Fiind conservatori, nu vom putea să fim niciodată de acord cu comunismul, pentru că a lovit în principal în valorile noastre tradiționale. Pur și simplu, comunismul  a vrut să distrugă poporul român.

Că, după un timp, aceste demersuri au fost înveșmântate în tricolor și că ni s-a spus că numai din patriotism fac, așa fac toți oamenii de stânga. Nu ne spun ăștia că numai „din dragoste” fac totul pentru noi?

„Din dragoste” pentru noi ne închid în case, ne pun măști, ne înțeapă și ne iau toate libertățile.

„Din dragoste” pentru noi ne spun: nu trebuie să mai faceți copii, sunt prea mulți oameni pe planetă.

„Din dragoste” pentru noi vor să reducă povara planetei îndemnând oamenii la sinucidere asistată.

„Din dragoste” pentru noi gândesc eugenia, adică selecția oamenilor.

Nu o să reușească!

Popoarele au un instinct de conservare extraordinar de puternic și atunci când se îngroașă gluma nasc anticorpi. În România, poporul român a născut anticorpi: AUR. Datoria noastră este să nu dezamăgim poporul, care ne-a lăsat să ieșim la suprafață, și să slujim poporul. Să facem exact ceea ce el așteaptă. El așteaptă să fie apărat și condus pe un drum de prosperitate”, a spus senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

sursa: RostOnline

foto: HotNews

4 Comments
 1. IO...gerules says

  Poporul reprezinta de fapt Gloata.El reprezinta o entitate mult prea larga numeric ca el sa ia decizii adecvate unui moment istoric.Deaceaia banditii cu scoli psihologice si sociologice stiu asta si au inceput sa latre cate unu sau doi in zeci de partide zis politice.Aceste partide ce au aparut ca ciupercile dupa o ploaie saraca si scurta,nu au facut altceva decat Divide et impera,sub directa indrumare a tradatorilor de tara sau a spionilor patrunsi in capul lor de conducere.Istoria a probat faptul ca numai un partid patriotic,unul singur,poate desavarsii progresul unei natiuni.Partidele comuniste,asa cum au fost ele,imbacsite de jidani marcsisti si criminali,au infrumusetat Rusia tarista si Rasaritul Europei.In Romania comuismul a dat posibilitatea patriotului Nicolae Ceausescu sa dezvolte Romania material,spiritual romanii ramanand,in mod obligatoriu,cu voe dela CAER si Tratatul dela Varsovia,in utopia unei societati in care toata lumea era egala si cu drepturi egale.Aici s-a aflat pumnalul cazarilor iudaici infipt in constiinta unui popor care n-avea voe sa miste in front.Deaceia la Marea Lovitura de stat din dec.’89,majoritatea cetatenilor au reactionat foarte sarac dpdv al glagoriei.Asa zisul Comunism trebuia sa dispara pentruca EL A INCEPU SA FIE CALCAT IN PICIOARE DE NATIONALISTI,IN TOT RASARITUL EUROPEI.Romanii au fost adusi numai in cca.12-13 ani(din anii 1975-1980) in stadiul de ura generala impotriva lui Nicolae Ceausescu,cel,care de fapt,a infrumusetat Romania si i-a ridicat nivelul de trai si de comfort depasind occidentul.Exemple sant foarte numeroase si pe bune.Intrebarea care o pun unii este”Unde a-ti fost dupa uciderea lui CEAUSESCU?”,cand Romania a ajuns in in ultimul hal.Intrebarea e prea generala.Tavalugul iudeo cazar a fost foarte bine organizat si indrumat.Se poate spune ca Romania reprezinta pionieratul acestor nemernici in distrugerea unui natiuni,pionierat care inca nu s-a incheiat.Mama natura ne invata ca din”Putregaiuri si noroi”(Arghezi)se pot naste”frumuseti si lucruri noi”,da,dar cu munca si vrere divina.Comunismul in care au trait si-au murit, martirii neamului nostru si supravietuitorii neatinsi direct de gulagurile din Romania,s-a transformat in Democratie,unde,zic democratii toata lumea este egala in drepturi.Un fals.Toata lumea este egala in indatoriri in primul rand fata de Patrie si Dumnezeu si apoi vine vorba de drepturi.Nemernicii infipti la conducerea tarii noastre,netinand cont de Dumnezeu,inventeaza tot felul de procedee de inlantuire si distrugere a fiintei umane.Dovada?Facatura cu Cavitul19.Un fals medical in jurul caruia au inventat metode moderne de ucidere,care nu sant mai prejos decat cele ale Inchizitiei impotriva omenirii,dar,nu mor caii cand vor cainii si asa cum spune si Senatorul Claudiu Tarziu,popoarele au un instinct de supravietuire si de conservare care nasc anticorpi,astfel in Romania au aparut Miscarea Legionara si Aur ca exemle de minuni cu adevarat atinse de vrerea divina.Doamne ajuta/

 2. pui de dac says

  Poporul nu e gloata. Gloata e populatia. Poporul e coloana vertebrala a unui neam, format din acei oameni demni care pretuiesc jertfele eroilor si martirilor din trecut si actioneaza pentru dainuirea neamului si in viitor in ciuda tuturor vicisitudinilor vremii; acei oameni care raman pe linia unui neam chiar daca actioneaza contra curentului dominant la un anumit moment istoric in societate…

 3. IO...gerules says

  Scuze Puiule am gresit,poporul si populatia sant notiuni diferite.Deci populatia pestrita nu reprezinta poporul neamului romanesc.Desi poporul si neamul au fiecare valori,care uneori nu se suprapun,dar cred ca sant diferente minime.Sociologii ar putea sa aprofundeze stiintific aceste diferente si suprapuneri.

 4. IO...gerules says

  Muntele Ceahlau nu este Taborul Romaniei ci el este acoperisul sfant al Moldovei si ochii patrunzatori peste plaiurile mioritice.(cu privire la revista Rost)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php