„Fermierii olandezi protestează împotriva obiectivelor comunismului global, care dorește să mâncăm gândaci și carne falsă”

0 1.189

Analistul politic și experta în drept Eva Vlaardingerbroek a spus, în cadrul unei intervenții la o televiziune americană, că protestele fermierilor olandezi sunt cauzate de agenda „comunistă” a Guvernului de la Haga. Ea a afirmat că liderii olandezi nu acționează de capul lor, ci urmăresc implementarea agendei 2030.

„E comunism până-n măduva oaselor. În esență, dacă statul vine și spune: îți voi confisca proprietatea pentru un așa-zis „bine mai mare”, nu știu ce-ar putea fi mai mult, știi, esențial pentru comunism decât atât.

E comunism și se face la scară globală, pentru că este mai mare decât agenda guvernului olandez. Da, este adevărat că guvernul olandez vrea pământul fermierilor pentru că vor să găzduiască noi imigranți, dar și pentru că aceștia urmăresc interesele Agendei 2030. Acestea sunt restricțiile și regulamentele climatice impuse în toată lumea.

Ei vor să mâncăm gândaci, vor să mâncăm carnea falsă pe care o produc ei. Deci este clar că nu doar poporul olandez va fi afectat”, a explicat ea.

Fermierii olandezi protestează împotriva unor măsuri impuse de Guvernul lui Mark Rutte, în urma cărora ar trebui să reducă cu 30% numărul animalelor pe care le cresc, pentru a combate o „criză a azotului”.

Ei acuză, așa cum explica un fermier, că guvernul urmărește să-i bage în faliment pentru a le lua pământurile, dar și pentru a elimina mâncarea normală din consum.

sursa: R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php