Cîțu și Dîncu au sărbătorit începutul ocupației sovietice în România

0 2.329

Politicienii români pe mâna cărora a încăput țara în ultimii 32 de ani nu au nici cele mai elementare cunoștințe despre istoria poporului român și ce tragedie a însemnat pentru noi, ca țară, 9 mai 1945. 9 mai 1945 înseamnă începutul ocupației sovietice în România și tragedia lagărelor comuniste în care a fost decimată elita țării. O mare parte din floarea intelectualității românești a fost ucisă și masacrată în lagărele sovietice. Peste 500 de mii de oameni au fost uciși cu sânge rece în pușcării și lagăre, iar alte sute de mii de români din Basarabia au luat calea Siberiei.

9 mai, ne-a adus ciuma bolșevică. Asta au sărbătorit Cîțu și Dîncu.

„Am participat, astăzi, cu prilejul aniversării Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial, la ceremonia militară și religioasă de depunere de coroane, jerbe și buchete de flori la Monumentul Eroilor Patriei din fața Universității Naționale de Apărare „Carol I”.”, a declarat F. Cîțu.

„Ministerul Apărării Naționale organizeaza, cu prilejul aniversării Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene, (9 mai), o serie de manifestări în București și în țară.”, a declarat V. Dîncu.

Dîncu și Cîțu au preferat să sărbătorească victoriile altora, pentru că la 9 mai 1945 noi am fost practic o națiune învinsă.

via 4Media.info

foto: Fanatik

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php