Pastorala PS Iustin al Maramureșului: Să ne rugăm fierbinte să înceteze războiul fratricid care se poartă în vecinătatea țării noastre

0 306

PS Iustin al Maramureșului și Sătmarului îndeamnă la rugăciune pentru încetarea războiului fratricid de la granițele noastre și să-i sprijinim pe cei care suferă din cauza conflictului.

„Să ne rugăm fierbinte să înceteze războiul fratricid care se poartă în vecinătatea țării noastre și să aducă Dumnezeu conducătorilor gânduri de pace, de înțelegere, dialog și conviețuire pașnică, în lumina drepturilor și libertăților universale ale păcii și iubirii creștine”.

„Să-i sprijinim pe frații noștri plecați în pribegie, așa cum am făcut-o și până acum, din prima zi a războiului, cu toată dragostea noastră fraternă, cu inimă bună și filantropie creștină, bine știind că postul și rugăciunea sunt bineprimite dacă sunt întregite de multe fapte bune”, spune PS în Pastorala de Paști din acest an.

Pastorala Învierii a PS Iustin poate fi citită, integral, aici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php