Donald Trump, declarații incendiare: Îi puteți lua pe cei mai răi cinci președinți din istoria americană și să-i puneți laolaltă, și nu ar fi făcut daunele pe care Biden și administrația sa le-au făcut în doar 13 luni

1 952

Fostul președinte Donald J. Trump și-a început sâmbătă seară discursul de la Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC) promițând că va prelua din nou Casa Albă în 2024 pentru a scăpa guvernul de „clasa conducătoare însetată de putere” și America de „tirania stângii”, relatează LifeSite News.

Am făcut-o de două ori și o vom face din nou”, a promis fostul președinte. „Vom apăra Constituția, dreptul la viață și dreptul de a deține și de a purta arme [și] vom cere Chinei miliarde de dolari pentru că a dezlănțuit virusul în lume.


Se folosesc de Big Tech pentru a vă cenzura; se folosesc de Deep State pentru a vă spiona; se folosesc de agențiile de informații pentru a vă înscena; se folosesc de mass-media pentru a vă calomnia; se folosesc de sistemul juridic pentru a vă persecuta; fraudează alegerile pentru a vă lipsi de drepturi și a vă distruge.


Când vom câștiga, vom învinge această instituție politică coruptă … Mlaștina de la Washington știe că venim să îi rupem pentru totdeauna controlul asupra puterii.

Îi puteți lua pe cei mai răi cinci președinți din istoria americană și să-i puneți laolaltă, și nu ar fi făcut daunele pe care Joe Biden și administrația sa le-au făcut în doar 13 luni foarte scurte”, a spus el.

Sub Bush, Rusia a invadat Georgia. Sub Obama, Rusia a luat Crimeea. Sub Biden, Rusia a invadat Ucraina”, a remarcat Trump. „Eu sunt singurul președinte din secolul 21 sub supravegherea căruia Rusia nu a invadat o altă țară”.

Putin îl joacă pe Biden ca pe o tobă și nu este un lucru frumos de privit.
„Vom da afară familia criminală Biden de la Casa Albă în 2024”, a declarat Trump.


„Tirania la care am asistat în Canada în ultimele săptămâni ar trebui să șocheze oamenii din întreaga lume. Într-o democrație occidentală avansată, mișcarea pașnică a camionagiilor patrioți, a muncitorilor și a familiilor care protestează pentru drepturile și libertățile lor cele mai elementare au fost reprimate în mod violent”, a mai declarat fostul președinte.
„Bunurile și economiile lor de-o viață au fost înghețate. Au fost calomniați drept naziști, rasiști și teroriști. Au fost arestați și acuzați de infracțiuni false, au fost acuzați pe nedrept de loialitate față de puteri străine”, a precizat el.”Sunt vânați ca niște dușmani ai propriului lor guvern.

Ori ești cu camionagiii pașnici, ori ești cu fasciștii de stânga”, a spus Trump. „Noi suntem alături de camionagii și de poporul canadian și de nobila lor căutare de a-și recupera libertatea.”

1 Comment
  1. Decebalus per Scorilo says

    Trump, poate singurul presedinte sincer al Americi din ultima vreme (sper să nu aiba soarta altuia prea sincer Kennedy că globalistii satanisti sunt in stare de orice). Nu a inceput niciun razboi timp de patru ani cat a fost la Casa Alba spre disperarea Complexului militar industrial; a vorbit despre virtutile patriotismului, nationalismului chiar in barlogul globalistilor la Davos si la tribuna ONU. A scos SUA din OMS din pactul globalist de la Paris. Pentru toate acestea si altele cum ar fi COMBATEREA ideologiei neomarxiste woke si a corectitudinii politice, globalistii i-au declarat razboi si au reusit sa-l indeparteze de la guvernare in 2020 printr-o frauda de proportii nemaivazute poate de la alegerile din 1946 de la noi…Il asteptam să-i stranga in jurul lui din nou pe patriotii din America si să revina la Casa Alba, spre binele lumii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php