DICTATURĂ PE FAȚĂ! Canada se decide să instaureze un mecanism permanent prin care va îngheţa conturile indezirabililor

0 1.063

Canada a luat măsuri pentru ca îngheţarea activelor să facă parte din Legea privind situaţiile de urgenţă, care a fost folosită pentru a viza susţinătorii protestelor Freedom Convoy. Pentru a opri ceea ce regimul Trudeau a numit „blocări ilegale” ale străzilor, guvernul a ameninţat că va îngheţa conturile bancare ale manifestanţilor şi a oricărei persoane care le-a donat bani.

În conformitate cu Legea privind situaţiile de urgenţă, băncile trebuie să îngheţe conturile fără o hotărâre judecătorească, în timp ce toate platformele de strângere de fonduri şi furnizorii de plăţi sunt obligaţi să furnizeze informaţii către FINTRAC (Centrul de analiză a tranzacţiilor financiare şi a rapoartelor din Canada).Vicepremierul Chrystia Freeland a anunţat că multe dintre măsurile impuse „temporar” pentru a face faţă protestatarilor (care au fost portretizaţi de către guvern şi mass media canadiană ca extremişti violenţi) vor deveni acum permanente.„Am folosit toate instrumentele pe care le aveam înainte de invocarea Legii privind situaţiile de urgenţă şi am stabilit că avem nevoie de nişte instrumente suplimentare”, a anunţat Freeland.„Vom propune măsuri pentru a pune aceste instrumente în aplicare permanent. Autorităţile FINTRAC, cred, trebuie extinse pentru a acoperi platformele de strângere de fonduri şi platformele de plată”, a adăugat ea.

via Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php