Cristian Terheș: „Trudeau și guvernul său trebuie să fie izolați de comunitatea internațională democratică”

2 1.427

Într-un discurs pe care Cristian Terheș, eurodeputat din partea PNȚ-CD, l-a ținut în plenul Parlamentului European acesta s-a referit la măsurile extreme luate de premierul Justin Trudeau împotriva propriilor cetațeni care luptă împotriva dictaturii sanitare pe care acesta a instituit-o în Canada:

Comunitatea internațională ar trebui să izoleze regimul autoritar a lui Justin Trudeau pentru a-și arăta repulsia față de acțiunile sale tiranice împotriva protestatarilor pașnici, care au fost călcați în picioare în timp ce copiii au fost bătuți de forțele de ordine. Astfel de scene amintesc de China, al cărei guvern se pare că vrea să-l imite Trudeau, nu de democrațiile occidentale.

Trudeau și guvernul său federal trebuie tratați ca un paria pentru a arăta că suspendarea libertăților civile și violența asupra protestatarilor pașnici nu este niciodată acceptabilă.

Sunt alături de canadieni în lupta lor pentru libertate.”

Sursa: Europe D

Reamintim că în urmă cu o săptămână Justin Trudeau a declarat stare de urgență în Canada pentru a ajuta forțele de ordine să deblocheze punctele de trecere a frontierei, precum și să elibereze centrul orașului Ottawa, capitala federală, ocupat de participanții la marșul împotriva dictaturii medicale.

via RostOnline

2 Comments
  1. Marian says

    Crede cineva ca va interesa discursul lui Terhes , ca va face impresie asupra cuiva de la Parlamentul European ? Probabil ca se uita ca …inclusiv la Bruxeles s-au amplasat garduri de sarma ghimpata …fix asa cum erau in WWII . Terhes crede ca Trudeau si Guvernul sau sant Ciuca si guvernul apartinand lui…Johannis ?

    1. Pui de Dac says

      Nu contează că va „impresiona” sau nu. A spus ceea ce trebuia spus și de alții dar nimeni nu îndrăznește să o spună…Bravo lui și pentru curajul de a arăta public matrapazlâcurile din contractele UE cu Big PHARMA privitoare la așa zisele vaccinuri!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php