Se pregătește o modificare TOTALITARĂ a Constituției?

1 2.036

Se pregătește o modificare totalitară a Constituției, astfel încât drepturile omului și libertățile cetățenești, care sunt individuale, vor fi subordonate drepturilor colective, iar ordinea privată, contractuală, va fi supusă ordinii polițienești, a avertizat, luni, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea, în ziua în care coaliția de guvernare și-a anunțat intenția de a modifica Constituția.

Binele comun, stabilit de stat, corporații susținute de stat și tehnocrați, va prima asupra binelului individual, a subliniat Gheorghe Piperea.„Nu veți mai avea nimic, dar veți fi „fericiți”. Viitorul nu vă mai aparține – e ipotecat deja.Dacă nu veți fi transformați în „inutili sociali”, veți deveni dependenți de stat – o realitate imaginativă în care aveți atât de mare încredere încât ați accepta orice vi se impune, „pentru siguranța vostră”. Veți accepta inclusiv să faceți foamea sau frigul, pentru că, astfel, veți „salva” Pământul (aproape distrus de corporațiile care dictează statului legi și reguli și contracte cu încredințare directă). Veți accepta inclusiv să luați pilula/serul de contracepție sau sinucidere „etică”, când vă va veni rândul (păpușarilor statului și moștenitorilor lor nu le vine niciodată rândul – numai voi puteți fi sacrificați, nu vă e clar?).

Deciziile care vă privesc direct vor fi luate de medicii care acum îi așteaptă cu lumânări la ATI pe semenii voștri. Sau de veterinari și de repetenți și de delincvenți și de criminali de război – adică, de toți aceia care acum constituie armata primatelor poreclite „elite” birocratice și politice.Dacă tehnocrații și „specialiștii” pe care i-ați ridicat pe soclu vă vor cere-o, veți merge și în patru labe, pentru că legea va deveni un bici pe spinarea voastră, iar contractul, un ciomag în mâna fuhrerilor digitali globali.Aparatul de represiune al statului va avea dreptul să intre peste voi în casă ori să vă separe de familie, punându-vă în ghetouri sau aruncându-vă extra muros, dacă binele comun, stabilit de indivizi ca Arafat/Fauci/Tedros/bilgheiț, foarte credibili, de altfel …Asta este ceea ce tocmai a anunțat coaliția aflată acum la guvernare – modificarea crucială a Constituției.

Un mic rol în acest proces îl aveți și voi – modificarea Constituției presupune referendumul. Veți de acord să deveniți cobai sau oameni de tinichea, goi pe dinăuntru, pentru a pune în practică noul concept de „bine comun”?

Fiți vigilenți, că o Constituție e făcută pentru jumătăți de secole, iar nu pentru 2-3 ani.

Hai Liberare!”, a transmis avocatul Gheorghe Piperea.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Jidanii vor sa se infiga total si pe nevazute in inima poporului roman.Eliminarea jidanimii si jidanitilor din Romania reprezinta principala actiune de lupta pentru apararea neamului nostru.Cu bestiile astea care ranjesc politicos nu e de joaca.Amintiti-va in fiecare clipa de sfarsitul martiric a lui Eminescu,Iorga,Magiaru,Cornel Codreanu,Ion Antonescu,Ghe.Gej,Nicolae Ceausescu si de copii ucisi in dec.’89.Dupa ce va pus botnita la gura,va sechestrat la doi metrii,va pus in carantine si va impus vacinul criminal jidanii vor sa va ia si rasuflarea.Nu-i lasati oameni buni,pentru binele vostru de azi,de maine si din intotdeauna.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php