Dr. Lucian Duță, fostul șef al CNSAS: Și dacă nu cumva este tocmai invers decât ce spune Ministerul Adevărului? Dacă avem o pandemie prelungită de cei „vaccinați”?

0 1.463

Medicul Lucian Duță, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) pune la îndoială versiunea oficială, cum că persoanele nevaccinate ar fi responsabile de prelungirea plandemiei. Într-un comentariu publicat pe pagina sa de facebook, Dr. Duță se întreabă dacă nu cumva este exact opusul, precum a afirmat laureatul premiului Nobel, dr. Luc Montagnier.

El afirmă că avertismentele dr. Montagnier au fost ignorate, dar acum se dovedesc a fi adevărate, având în vedere că vaccinarea s-a dovedit un eșec.

„Vaccinările în masă sunt o eroare ştiinţifică, precum şi o eroare medicală. Este o greşeală inacceptabilă. Cărţile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea este cea care creează variantele virusului .Virologul proeminent a explicat că există anticorpi creaţi de vaccin, forţând virusul să găsească o altă soluţie sau să moară. Aşa se creează variantele. Tulpinile sunt produsul şi rezultatul vaccinării”.
Sigur că acest om a fost demonizat ,ironizat și pus la stâlpul infamiei pentru că a avut curaj. Dar istoria se pare că-i dă dreptate și azi nu putem să ne mai facem că nu observăm adevăruri evidente .Treptat dar sigur “nespecialiștii” devin “specialiști “.

1.Este clar că întreaga campanie de vaccinare se transformă intr-ul eșec de proporții iar consecințele nu le vom cunoaște niciodată .

2.Oamenii s-au conformat și s-au vaccinat. Suntem la a cincea variantă a virusului in decurs de un an și tot suntem îndemnați să ne facem doze de vaccin suplimentare la câteva luni. Bea că-i rece! Dar nimeni nu se întreabă dacă nu cumva ce a spus profesorul Montagnier este adevărat . Și dacă nu cumva este tocmai invers decât ce spune Ministerul Adevarului. Adică avem de-a face cu o pandemie prelungită ,determinată chiar de către vaccinați. Iar această stare de fapt este stimulată tocmai pentru a satisface lăcomia criminală a unor mari jucatori Big Pharma.

3. Așa zisul vaccin este maxim o terapie profilactică împotriva unor forme mai grave ale bolii .Dacă vor exista consecințe în viitor ni se va spune că sigur nu e de la vaccin!

4. Atitudinea rațională în fața bolii este de a o trata corespunzător . Românilor li se refuză acest drept .Suntem buni doar să cumpărăm 120 de milioane de vaccinuri pe care s-ar putea să le aruncăm la gunoi. Și să trebuiască să cumpărăm altele (acum poate luăm 200 de milioane) pentru că noua variantă de virus bate la ușă ,nu-i așa?”, s-a întrebat dr. Lucian Duță.

Dr. Duță a mai făcut valuri atunci când a afirmat că nu și-ar vaccina copiii împotriva covid și că tratamentele împotriva bolii sunt ascunse românilor.

sursa: R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php