Eșec masiv al autorităților din Luxemburg, barierele de la un târg de Crăciun au fost rupte de protestatari

0 1.053

În Luxemburg protestatarii au luat cu asalt și au desființat barierele instalate de autorități pentru a controla și a permite accesul la un târg de Crăciun doar celor cu certificat verde.

În înregistrare se poate auzi cum lumea strigă „Libertate! Libertate!

Apropo de certificatul verde, acesta e doar un document care atestă faptul că deținătorul s-a vaccinat împotriva gripei chinezești, nimic mai mult. Absolut toată lumea știe că vaccinurile nu împiedică îmbolnăvirea și/sau răspândirea virusului. Acest lucru e confirmat de măsurile luate de autoritățile portugheze, de exemplu, care au declarat stare de calamitate și au anulat evenimentele în aer liber din noapte de Anul Nou datorită exploziei de infectări COVID deși rata vaccinării este de peste 86%.

Dacă autoritățile vor să restricționeze accesul într-o anumită locație a celor infectați pentru a opri răspândirea gripei chinezești, ar trebui să vină cu alte soluții. Certificatul verde e doar un instrument restrictiv, de control al populației și de îngrădire a libertăților.

Sursa: RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php