Senatorul Claudiu Târziu: Armata politică din spatele generalului Ciucă este compromisă

0 1.270

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, joi, în şedinţă comună pentru votul de învestire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă. Plenul Parlamentului a acordat, joi, votul de încredere Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă, fiind înregistrate 318 voturi „pentru” şi 126 voturi „împotrivă”.

Claudiu Târziu (AUR): Semnal de alarmă foarte serios!

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri alianța politică din spatele generalui Ciucă.

„Armata politică din spatele generalului Nicolae Ciucă este una compromisă, PSD şi PNL sunt responsabile de situaţia dramatică a României de azi, precum şi de crizele multiple pe care le traversează ţara, de la cea sanitară până la cea demografică. Pentru că PSD şi PNL au condus România, în ultimele trei decenii, prin rotaţie şi uneori în alianţă. În aceste condiţii, ce iluzii credeţi că ne mai putem face în legătură cu un Guvern PSD-PNL”, a afirmat senatorul Claudiu Târziu la şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului Ciucă, conform Agerpres.

Senatorul Claudiu Târziu a adăugat că „naşul” acestei alianţe este preşedintele Klaus Iohannis, pe care îl consideră „vinovatul principal pentru dezastrul din ultimii ani”.

„Naşul acestei alianţe este domnul preşedinte Klaus Iohannis, vinovatul principal pentru dezastrul din ultimii ani, marele şi veşnicul absent de la datoria la care îl obligă funcţia. Un preşedinte care trebuia cel puţin suspendat până la această oră, dacă nu cumva şi demis. Dar aşa ceva nu este posibil, pentru că o nouă şi monstruoasă, nefirească coaliţie s-a născut, o coaliţie care stă să-l apere (…). AUR nu poate gira Guvernul propus, azi, românilor”, a subliniat copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, „având în vedere abuzurile guvernamentale cu aparenţă legală, de până acum, precum şi intenţia de a forţa vaccinarea în masă a românilor, un general în fruntea Guvernului este de natură să ne mărească spaima”.

„Este un semnal de alarmă foarte serios, pe care îl daţi astăzi românilor, dacă veţi vota acest Cabinet. Românii se vor întreba dacă este gata cu democraţia”, a mai declarat copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

foto: G4Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php