Europarlamentarul Cristian Terheș: Asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE

0 1.135

Eurodeputatul Cristian Terheș (Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat) a aratat marți, într-o postare pe Facebook, că nu i s-a permis accesul în Parlamentul European din cauză că nu a prezentat certificatul verde la intrarea în clădire. Acesta a făcut și o transmisiune în direct pentru a explica situația.

„Sunt la intrarea în Parlamentul European din Bruxelles cu încă un coleg și ni se interzice accesul pentru că nu arătăm Certificatul Verde. Le-am spus că exercitarea mandatului unui europarlamentar ales nu poate fi restrânsă de nimic, cu atât mai mult de o decizie administrativă. Nu o spun eu, o spune Tratatul și alte acte ale UE.

Asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE, unde drepturile și libertățile omului nu mai contează”, a scris domnul Terheș pe Facebook.

Acesta a menționat că în dimineața aceasta s-a testat și este confirmat faptul că nu are covid. A precizat că ce a pățit este total ilegal și că va da în judecată Parlamentul European. A spus că nu este vaccinat și nu avut și nu va avea niciodată certificat verde.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php