BARICADA VIE: Piața Universității, ora 16: „Pentru ca acele momente dintr-un mâine îngrozitor să nu vină, ieșiți AZI în stradă!”

1 1.489

Un nou mare protest național împotriva dictaturii politico-sanitare și a certificatelor de vaccinare va avea loc duminică după-amiază la București, anunță Starea de Libertate și Asociația Calea Neamului. Românii din Capitală și din toată țara sunt așteptați duminică, la ora 16:00, în Piața Universității.

„Duminica 7 Noiembrie va fi noul 2 Octombrie.  Pregătiți-vă, bucureșteni! Pregătiți-vă, români din toate colțurile țării!Pregătiți-vă, asa zise autorități, ascundeți-va prin beciuri și ieșiri secrete, cum faceți de obicei!PS: fără scenă.  Fără discursuri/”vorbitori”!”, a transmis Starea de Libertate.

„Bucureștenii sunt chemați la Universitate după ora 16, cu un ceai cald sau o cafea pentru românii din provincie!Nu spune asa la supermarketuri?”Responsabili și SOLIDARI”EI BINE MÂINE, 7 NOIEMBRIE, SĂ LE ARĂTĂM CE ÎNSEAMNĂ SOLIDARITATEA NOASTRĂ! VENIȚI!”, a îndemnat Starea de Libertate într-o altă postare.

„Bucureștenii sunt chemați la Universitate după ora 16, cu un ceai cald sau o cafea pentru românii din provincie.Rămânem în STRADĂ!AJUNGE!”, scrie și pagina Legitimă Apărare

Și Mihai Târnoveanu de la Asociația Calea Neamului îi cheamă pe români să iasă în stradă pentru a manifesta contra legii vaccinării obligatorii și contra legii impunerii certificatelor de vaccinare, care ar putea fi votate în Parlament săptămâna viitoare.

„Pentru mâine.Mâine este ziua Baricadei pentru Libertate din Piața Universității. Va putea urma mai apoi un alt mâine, în care vă treziți dimineața, veți privi conștiința în oglindă și veți merge la locul de muncă, unde nu veți mai putea intra, dar nu atât pentru că un portar vă va scana ca pe o marfă pusă sub semnul întrebării, ci pentru că acea conștiință pe care mai devreme ați privit-o în ochi, nu vă va lăsa. Și atunci vă veți întreba din ce veți mai trăi, cu ce mai hrăniți și îmbrăca familia, copiii și cum va decurge viața voastră de acum încolo. Iar în acele momente conștiința voastră de oameni liberi se va clătina sau chiar va cădea.

Pentru ca acele momente dintr-un mâine îngrozitor să nu vină, ieșiți MÂINE în stradă!

Fiți mulți și hotărâți, căci doar numărul mare și încrâncenarea noastră îi mai pot opri pe ticăloșii care își dau astăzi mâna să facă Guvernul robiei noastre! Nimic, în afară de noi, nu-i poate opri, după ce s-au înțeles, pentru guvernare comună, pentru că în Parlament aproape că nu mai exista opoziție. PSD, PNL vor vota în bloc alături de USR pentru introducerea certificatului verde la locurile de muncă și în oricare alt spațiu. Vor vota pentru robie și umilință, toți acești tâlhari care au ruinat România și care acum nu mai pot de grija poporului pus la pământ. 

Nu, în acel maine îngrozitor, nu veți avea unde să vă ascundeți, nici în munți, nici în visele idilice că veți trăi dintr-o grădină cu trei roșii și-un morcov și nu, nu veți putea deveni țărani peste noapte. Trebuie să rezistăm în Cetate, nu în afara ei, căci ea, Cetatea este a noastră și nu o cedăm! Ori noi, ori ei!
Ieșiți mâine în stradă, pentru ca un alt mâine să nu se întâmple!”, a scris Mihai Târnoveanu pe Facebook.

via ActiveNews

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Nenorocitii naibii de inculti din Staful tarii romanilor nu pricep ca se dau de gol in intentia lor adevarata de a lovii puternic in Romania si-n romani?Cand si unde s-a pomenit sa se fata atata cheltuiala de timp.de bani,de energie…pentru promovarea binelei,sau pentru impiedicarea distrugerii economiei nationale de catre ilici iliescu,petre roman si gasca nemernicilor?A?Cand?Guvernele si Presedintii Romaniei de dupa lovitura de stat pe care o mai numesc si acum revolutie,au distrus in tacere criminala patrimoniul poporului roman in doar 30 de ani.Doamne /Ce soarta merita acesti netrebnici,care se plimba pe la televiziunile neromanesti din Romania cu o nesimtire crasa?Acum cu implementarea acestui virus fabricat de om,despre care toata lumea stie se face atata caz implicand ilegal justitia si structurile politice din tara pentru impunerea prin forta a acestuia.Ei nu-si dau seam,a ca vor da socoteala candva,si cat de curand ?Fortele raului din lume nu vor dura o vesnicie.Acestea vor sucomba in fata multimii nevinovate.Aceasta multime ii sperie,de aceia ea trebue redusa.Deci lumea trebue sa se opuna nelimitat in fata acestui flagel al mortii:reducerea populatiei planetei prin toate mijloacele crimei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php