Senatorul Claudiu Târziu, despre redeschiderea școlilor în funcție de gradul de „vaccinare”: AUR se opune ferm acestei sarabande descreierate a discriminării românilor, căreia de-acum îi cad victime și copiii!

1 1.352

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri măsura anunțată de autorități privind redeschiderea școlilor în funcție de gradul de vaccinare în rândul angajaților.„Încă un abuz incalificabil al guvernului-fantomă Cîțu: copiii vor fi reprimiți în bănci numai în școlile unde corpul profesoral este vaccinat în proporție de peste 60%!!!Apartheidul sanitar continuă segregarea românilor, condiționînd dreptul la educație de un act medical care trebuie să rămînă o opțiune individuală liberă de orice constrîngere din partea statului.AUR se opune ferm acestei sarabande descreierate a discriminării românilor, căreia de-acum îi cad victime și copiii!!!”, a scris, vineri, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că, vineri, Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat Hotărârea numărul 99, potrivit căreia desfășurare cursurilor cu prezență fizică este permisă doar în unitățile de învățământ în cadrul cărora un procent de minimum 60 % din personal este „vaccinat”.

via RostOnline

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Banditii si criminalii au pus mana,dar sigur doar temporar pe putere,pentruca intr-o zi ii va lua dracu pe toti, Justitia si aplicarea ei in aceasta tara e pe invers,adica ii lasa in pace pe borfasi sa-si faca mendrele,borfasi care misuna ca soparlele in Guvern,sustinuti de Presedintele inculpat in aproape toate cazurile de incalcare flagranta a Constitutiei,de care individul nici habar nu are.Un ticalos si un impostor asezat in fruntea unui popor genial.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php