DOCUMENT transmis Colegiului Medicilor de Dr. Oana Mihaela Secară: Imunitatea dobândită NATURAL este superioară celei dobândite prin vaccin. Certificatele digitale nu au NICIO justificare medicală

0 1.779

Dr. Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh dr. Luca” Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău, reclamată abuziv la Colegiul Medicilor Bacău, a transmis colegilor săi de breaslă un punct de vedere pertinent, care se constituie într-o sinteză a stadiului actual al pandemiei de Covid.

Ca să înțelegem mai bine nivelul de paroxism pe care l-a atins lumea în care trăim, distinsa doamnă doctor trebuie să dea socoteală pentru afirmațiile sale de specialitate cu privire la infecția generală din societatea românească la  reclamația unui politician: fostul prefect USR de Bacău, Leonard Bulai. Repetăm: un medic trebuie să-și argumenteze observațiile sale făcute întemeiat după zeci de ani de studiu și experiență profesională, la forul de judecată al Colegiului, pentru că a fost reclamată de un politruc.

„Credința în Dumnezeu și conștiința de medic mă fac să nu pot trece sub tăcere observațiile făcute și să nu pot eluda adevărul medical în momentul în care trebuie să îmi exprim opinia.”, scrie doamna doctor, care insistă asupra adevărurilor științifice constatate, și anume, între altele, că imunitatea naturală este mai presus decât cea artificială, inoculată prin vaccin, și că „vaccinul” nu mai constituie o protecție, din moment ce, după cum relevă dânsa un caz concret, într-un focar de covid de 7 pacienți, toți erau „vaccinați”. Adică 100%.

„Nimeni nu va fi scutit de contactul cu virusul, mai devreme sau mai târziu. Aceasta indiferent dacă persoana este „vaccinată” sau nu, și, evident, indiferent de restricții. Se observă că așa este, deja.”, scrie doamna doctor.„Oricum, în rezumat, tot ceea ce transmit eu în spațiul public, are doua ținte finale :

1. Eliminarea din legislație a „certificatelor verzi” (care nu au nici o justificare medicală) și nici un rol în prevenție.

2. Eliminarea oricărei modalități de a constrânge populația să se „vaccineze”, cu asigurarea unei reale libertăți de a alege.”, mai spune curajoasa doctoriță, căreia îi mulțumim pentru fresca exactă oferită publicului larg care mai are urechi să audă și ochi să vadă.

Documentul integral pe ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php