Românii au ieșit din nou în stradă. „Libertate”, „Jos Iohannis” și „Jos, Arafat!”- s-a strigat într-un glas în fața Palatului Cotroceni

3 2.286

Mii de români au ieșit, sâmbătă, 10 aprilie, în stradă, în Capitală și în întreaga țară pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de autorități.

În București, protestatarii au început să se strângă în jur de ora 15. 00, atât în Piața Universității, cât și în Piața Victoriei.

În jurul orei 19.00, oamenii prezenți în cele două locații s-au unit și au plecat în marș spre Palatul Cotroceni.

La Cotroceni, oamenii au scandat „Libertate”, „Unitate” , „Jos Iohannis”, „Jos Voiculescu” și „Jos, Arafat!”.

Oamenii au ieșit în stradă pentru cele 10 puncte ale Proclamației pentru Libertate, respectiv:

1.Încetarea tuturor restricțiilor și a stării de alertă. Implicit – eliminarea obligativităţii măștii, revenirea la învăţământ faţă în faţă
2. Abrogarea legii carantinei (Legea 55/2020 ) care îi dă drepturi dictatoriale lui Raed Arafat
3. Renunțarea la politicile sanitare bazate pe obligativități și trecerea la cele bazate pe recomandări, care respectă libertatea individuală, protejarea celor vulnerabili prin oferirea de servicii și facilități, plus program național de profilaxie. In această ordine de idei cerem:
– Retragerea proiectului legii vaccinării obligatorii, PLx 399/2017
– Retragerea proiectului de lege care transformă Poliţia Militară în organ de represiune împotriva civililor
– Respingerea Pașaportului de vaccinare, instrument de presiune și segregare socială pe criterii medicale
– Anularea ordonanţei de urgenţă care desfiinţează malpraxisul adoptată luni, 29 martie 2021
4. Eliminarea oricăror interferențe ale diferitelor organisme ale statului cu Biserica și cu libertățile religioase
5. Cerem ca Ministerul Sănătăţii și Colegiul Medicilor să accepte schemele de tratament aplicate cu succes atât de medici români cât și de medici străini, independent de recomandările OMS și redeschiderea spitalelor în vederea asigurării serviciilor medicale pentru bolnavii cronici
6. Cerem să înceteze executarea necondiţionată a ordinelor OMS (organizaţie aservită BigPharma) de către Ministerul Sănătăţii, precum și o analiză a deciziilor OMS în vederea continuării, condiționate sau nu, a colaborării cu această organizație.
7. Demiterea și anchetarea tuturor celor responsabili pentru situația actuală, prin comiterea de abuzuri, acte de terorism mediatic, fraude, mascarea conflictelor de interese, crime împotriva umanității, terorism de stat, trădare conform art 394-398 din Codul Penal, răspândire de informații false. (Printre aceștia se numără: Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Florin Cîțu, Vlad Voiculescu, Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Marcel Vela, Lucian Bode, Valeriu Gheorghiță, Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Carmen Dorobăț, etc).
Întrucât suntem perfect conștienţi că acestea reprezintă doar soluţii de moment, cerem imperativ:
8. Schimbarea mecanismului electoral prin adoptarea unei noi legi electorale, bazată pe principii de transparență, competență și reprezentativitate reală, și care să mute centrul de putere dinspre partide înspre comunități.
9. Alegeri anticipate organizate pe baza acestei noi legi electorale, care să asigure astfel schimbarea întregii clase politice actuale, dovedită în cea mai mare parte a fi incompetentă, vândută și slugarnică față de interesele străine.
10. Elaborarea în cel mai scurt timp a unei Strategii de restaurare și dezvoltare națională, care să se scoată țara din dezastrul produs de incompetența și inconștiența clasei politice trădătoare.

Petiția asumată de numeroase asociații ale societății civile românești poate fi semnată aici.

via RostOnline

3 Comments
  1. IO...gerules says

    In lume si in special in Romania toti bolnavii sufera sau mor din cauza Covitului.O excrocherie tipic jidaneasca,fara acoperire ,fara probe,implicand chiar si actul crimei,individuale sau in massa asa cum le cade acestora la sufetele lor de viermi,doar cu impingerea vrerii lor de castig nelimitatat prin orice mijloace,mai ales inumane.Cand se vorbeste despre jidani sau alte ipochimene umane de pe mapamond nu se face trimitere la natiunea acestora ci se face referire la cele mai mizerabile exponente ale acestor natiuni.Numai ca vedeti,Statul Israel acopera,nu pedepsete nelegiurile jidanilor care se refugiaza in sanul acestuia,de furia lumii.Astfel,problema jidanesca se pune in discutie,cu totul in alt mod,din pacate.Acestia s-au strecurat,ca soparlele,in conducerea,la vedere,sau din umbra,a statelor lumii,urmand indeaproape indicatiile Talmudului,cartea lor sfanta,care indeamna prin ordin la crime impotriva a tot ce nu e jidanesc.Acest Cavit 19 este un exemplar specific jidanes,care loveste in populatia lumii cu o perfidie nemaintalnita in istoria lumii.Cand spui covit 19 spui jidan in actiune.

  2. Pui de dac says

    Hai sa nu exageram; cei care au avut cel mai mult de castigat de pe urma plandemiei covrig sunt chinezii; au scapat de Trump si si-au pus o marioneta senila la Casa Alba; (anti)modelul lor de bolsevism tehnologic castiga din ce in ce mai mult teren in lume fiind dati ca exemplu de mass-media vanduta pt modul cum au rezolvat „criza sanitara”…si bineinteles companiile big pharma. Cat despre ceea ce se intampla in Israel cu fortarea populatiei de a se injecta cu serul experimental botezat „vaccin”, cam contrazice teoria ca iudeilor le este interzis sa-si faca rau unul altuia…Pericolul cel mare acum cred ca vine de la chinezi; de altfel Parintele Justin Parvu, ca si alti parinti imbunatatiti, ar fi profetit la un moment dat ca „prigoana crestinilor va veni de la rasa galbena”. Modelul actual al dictaturii tehno-bolsevice din China e un exemplu periculos de seducator pt elitele diabolice care isi doresc demult instaurarea unei dictaturi globale, iar acum s-ar parea ca au gasit pretextul sa o impuna, sub acoperirea „binelui comun” si „sanatatii fortate”…

  3. IO...gerules says

    Chinezii si jidanii.Aceste doua grupuri nationale(jidanii;e cam riscant sa-i vezi incadrati intr-o natiune jidaneasca.Ei singuri vor sa se separe,din orgoliu.In Romani jidanii,de ex.sant evrei.)O comparatie intre cele doua nationalitati e foarte greu de facut in mod corect si e riscant si ridicol.Ce inseamna natiunea chineza in istoria lumii si ce inseamna jidanimea in istoria lumi?Nu chinezii au castigat de pe urma criminalului Covit19.Jidanii au impins lucrurile in asa fel incat totul sa miroase a chinezesc.Asta este specialitatea jidanilor in lume:falsificarea adancurilor neintelese si scoase la suprafata cu spoiala adevarului.Perfidia acestora n-are margini si se pare nici leac.Cine-i va oprii?Eliminare fricii din sufletele multimii cuvantatoare dar cu putina glagorie si ridicarea adevarului pe frontispiciul lupei pentrtu libertate.Numai curajul va elibera omenirea din ghiarele unei fiare cu chip ascuns,neinteles si acceptat prosteste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php