Noua Dreaptă: Maraton pentru apărarea identității naționale și abrogarea legilor antiromânești

0 1.433

Reprezentanții partidului Noua Dreaptă se străduiesc în acest demers să conștientizeze și să tragă un puternic semnal de alarmă cu privire la această politică foarte îngrijorătoare de anulare a culturii și spiritualității românești.

În data de 09 aprilie 2021 Partidul Noua Dreaptă, din poziția de partid extraparlamentar, deci fără putere de decizie în Parlamentul României, pe fondul unor nemulțumiri sesizate în ultima vreme în rândul populației naționaliste și patriotice, a continuat maratonul de proteste (început pe 02 aprilie 2021) în fata partidelor parlamentare, în strădania de a anula legile profund antiromânești și liberticide ale căror efecte negative sunt tot mai multe și mai grave. Solicităm întreprinderea demersurilor necesare pentru abrogarea legilor liberticide:• O.U.G 31/2002 (validată cu legea nr. 107/2006)• legea 217/2015 (“anti-legionară”);• legea157/2018 (“Vexler”);• 2/2021 (combatere “antițigănism”),Aceste legi suprimă drepturile civile, desființează libertatea și abolesc dreptul constituțional la opinie.În același context, solicităm modificarea legislației în vederea scoaterii UDMR din Parlament, care încalcă frecvent articolul 30, alineatul 7 din Constituția României.De asemenea solicităm modificarea legislației în vederea desființării:• Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)• Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel (INSH-EW)ca fiind entități generatoare de incitare la ură și discriminare față de majoritatea Română.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php