Pelerinajul la Sfântul CALINIC INTERZIS LA CERNICA!

1 1.300

O coloană de mașini s-a format la intrarea în Cernica, localitatea care găzduiește Mânăstirea cu același nume, pentru că multe persoane vor să meargă să se închine la moaștele Sf. Calinic de la Cernica, a cărui zi de prăznuire este duminică, 11 aprilie.

Zeci de mașini și chiar autocare cu pelerini au fost oprite de către jandarmi la intrarea în localitate, fiind verificat fiecare autovehicul în parte. Jandarmii nu permit intrarea în localitate decât a locuitorilor comunei sau a celor care prezintă un motiv întemeiat pentru a intra în localitate.

Pelerinajul la moaștele Sf. Calinic nu este considerat motiv întemeiat de către oamenii legii, așa că persoanele respective sunt întoarse din drum.

Prefectura Ilfov a anunțat vineri, 10 aprilie, măsuri de verificare a respectării măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități privind deplasarea/circulația în localitățile în care a fost instituită măsura de carantinare zonală în localitățile aflate în carantină, printre care și Cernica.

Sâmbătă, 10 aprilie, forțele de ordine au oprit intrarea în Mănăstirea Cernica de la 18:00, pentru toate persoanele, indiferent dacă erau sau nu din localitate…

via R3Media

1 Comment
  1. Diana says

    Da,tortionarii de la conducere vor sa ne ia si credinta,care este tot ce mai avem,dar nu vor reusi!Masura e abuziva si contra lui Dumnezeu-care nu se lasa batjocorit,asa ca intr-o zi vor plati cu totii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php