Mii de români cer demiterea lui Arafat și Voiculescu! Protest azi în PIAȚA UNIVERSITĂȚII, la ora 15!

0 1.451

Scandalul Foișor, cu peste 100 de pacienți transferați în miez de noapte, în alte spitale și aiurea, sau luați de rudele venite din toate colțurile țării – trebuie să aducă demisia sau demiterea de urgență a lui Voiculescu și Arafat.

Până și Jandarmeria recunoaște în Comunicatul ei oficial că „Transferul pacienților a provocat nemulțumiri în rândul unora dintre aceștia.”

Ieri noapte, „Satrap Arahat”, cum e denumit pe rețelele de social media, a ieșit cu o explicație filmată din dormitorul lui călduț, în timp ce oamenii operați erau evacuați în frig și noapte, însă fără a-și cere scuze bolnavilor. Rezultatul ieșirii lui de Ceaușescu în decembrie 1989: mii de români l-au înjurat cu subiect și predicat fără să se mai ferească de noua securitate. Multe dintre mesaje invocă fără echivoc metode verificate istoric de pedepsirea vinovaților care au atacat sau batjocorit românii, de la „feliere” la tragerea în țeapă repetat. Nici noi nu le putem reproduce, dată fiind duritatea mesajelor.

Așa că cine are răbdare să le parcurgă sau/și copieze, pentru posteritate, poate să o facă de AICI.

Revoltă a fost și aseara la Spitalul Foișor și va fi și azi, în Piața Universității, unde se anunță protestul Stării de Libertate, începând cu ora 15.00.

sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php