Noaptea ca hoții: pesediștii vandalizează afișele electorale ale Partidului Noua Dreaptă din orașul Voluntari

0 941

Partidul Noua Dreaptă, partidul naționaliștilor români, își exprimă indignarea față de acțiunea de distrugere repetată a afișelor electorale ale candidaților noștri din orașul Voluntari, cel mai important oraș al județului Ilfov.

Cristinel-Andrei Grigoraș, care deschide lista Partidului Noua Dreaptă la Senat în județul Ilfov a declarat: “Afisele electorale ale Partidului Noua Dreaptă din orașul ilfovean Voluntari sunt vandalizate in fiecare noapte, fie prin aplicarea de grafitti negru, fie sunt rupte pur și simplu. De același tratament au parte și celelalte partide, singurele care raman neatinse sunt afișele PSD. Această acțiune mișelescă demonstrează frica de concurență a acestui partid parlamentar cu o vastă experiență în distrugerea nu doar a afișelor noastre dar și a României.”

“Legea 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților prevede că Primarul, cu sprijinul poliției locale, este obligat să asigure integritatea panourilor și a afișelor electorale amplasate în locuri autorizate, însă primarul Florentin Pandele calcă legea în picioare și trece la acțiuni disperate împotriva noastră, în speranța că astfel va opri ascensiunea naționaliștilor în Voluntari și în județul Ilfov.” a declarat la rândul său Nica Florin-Ionel, candidatul Partidului Noua Dreaptă la Camera Deputaților în județul Ilfov.

Partidul Noua Dreaptă este partidul naționaliștilor români, al tuturor celor care consideră că a-ți iubi țara nu este o rușine ci o virtute. Al tuturor celor care consideră că fiecare popor trebuie să-și cultive valorile naționale, să-și păstreze identitatea prin limbă, tradiții și religie, să le transmită mai departe generațiilor viitoare. Al tuturor celor care timp de 30 de ani s-au simțit nereprezentați și înșelați de actualele partide parlamentare.

Și care în județul Ilfov vor găsi pe poziția 14 a buletinului de vot oameni noi, fără compromisuri și fără compromiși. Oameni loiali, muncitori, cinstiți și curați, competenți, iubitori de țară, apărători de principii și de valori morale, doritori de a reda românilor bunăstarea, independența, suveranitatea și demnitatea națională.

Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă
www.nouadreapta.org
WhatsApp: 0723553555

Vandalizare Afise Voluntari 1
Vandalizare Afise Voluntari 3
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php