ALEGERI S.U.A.: Trump acuză fraudarea alegerilor!

1 1.279

Președintele SUA, Donald Trump, a postat pe Twitter referitor la posibile fraude electorale în state-cheie. Acestea ar putea întoarce rezultatul alegerilor în favoarea contracandidatului său Joe Biden.

Preşedintele american a postat un nou mesaj pe Twitter, dar a fost și acesta a fost ascuns de rețeaua socială, pe motiv că ar putea induce în eroare.

Aseară conduceam, aveam un avans solid în multe state cheie, în aproape toate cazurile în state controlate de democrați. Apoi, unul câte unul, au început să dispară ca prin magie pe măsură ce au fost numărate voturile. Foarte ciudat. Iar „sondatorii” au greșit complet și istoric!”, a scris Donald Trump, pe Twitter.

AU VOTAT ȘI MORȚII!

Frauda electorală acuzată de Trump nu e doar o vorbă aruncată de republican și de echipa sa de campanie. Tot mai multe elemente și declarații vin în sprijinul ideii unui scenariu pus la punct  de democrați, menit să-i ofere pe tavă lui Biden Casa Albă. Este ceea ce spune și  Dick Morris, probabil cel mai important consultant politic american, care, a explicat întrega stratagemă gândită să îl elimine pe Trump, potrivit EVZ.
Partidul Democrat se aștepta la niște alegeri prezidențiale foarte disputate în 2020 și l-a pus pe președintele Donald Trump în situația de a trebui să răstoarne „verdictul” prognozat de institutele de sondare și pronunțat prea devreme de presa „complice”, a declarat analistul politic Dick Morris la Newsmax TV.
„Toată tărășenia cu sondajele timpurii, cu voturile de hârtie, cu întârzierea numărării a fost să inducă ideea că Biden a învins, sau cel puțin că rezultatul era prea neclar pentru a fi declarată victoria, astfel încât verdictul să trebuiască a fi răsturnat”, a spus invitatul
Morris, fost consilier apropiat al lui Bill Clinton, în perioada în care acesta a fost președinte, un perfect cunoscător al culiselor politice americane, a explicat cum Partidul Democrat, cu ajutorul prietenilor din presa „mainstream”, a „aranjat” piesele de domino astfel încât acestea să cadă una după alta în avantajul lui Joe Biden.
„Totul a fost o cursă”, a spus Morris. „Partidul Democrat a înscenat-o. Știau că era probabil să piardă alegerile, așa că primul lucru pe care l-au făcut a fost să falsifice sondajele care au arătat ce victorie detașată vor obține ei.”
Acest lucru a indus convingerea că Biden va câștiga, astfel încă atunci când urma să învingă prin fraudă toată lumea să zică: «mda, oricum câștiga».”
Apoi, spune Morris, „marți, la începutul zilei, sondajele – poate chiar într-o măsură mai mare decât în 2016 – i-au acordat lui Biden «probabilitatea» unei diferențe insurmontabile pe care echipa de campanie a lui Trump să nu o poată contesta.”
„Apoi, a explicat Morris, când rezultatele au început să vină în noaptea alegerilor, Democrații au întârziat constant numărătoarea – în numeroase jurisdicții aceasta nu a fost terminată și a fost lăsată suspendată în Pennsylvania și Wisconsin.” cenariul Democrat, în viziunea lui Morris, a continuat astfel:
Apoi au venit cu voturile prin poștă, le-au descărcat dintr-odată, i-au împiedicat pe Republicani să le examineze și apoi au anunțat că Biden a câștigat.”
În cele din urmă, bomboana pe colivă a pus-o presa, care a indus ideea că echipa de campanie a lui Trump încearcă să submineze niște alegeri libere, a încheiat Morris.
„Presa complice l-a declarat victorios pe Biden în aceste state. Iar Trump este pus în situația de a trebui să răstoarne acest verdict.”
Între timp, apar și declarații despre „ordine de sus” privind votul prin corespondență. Un angajat al Poștei din Michigan a dezvăluit, sub protecția anonimatului, pentru site-ul Project Veritas, detalii legate de directiva pe care a primit-o de la superiorii săi. Acesta spune că i s-ar fi ordonat să modifice datele de pe buletinele de vot care au ajuns mai târziu de 3 noiembrie 2020, astfel încât acestea să fie acceptate. „Separați-le de corespondența standard, astfel încât să poată fi ștampilate manual cu data de ieri (3 noiembrie, ziua votului) și să poată trece”, a fost comanda pe care a primit-o.

Între timp, Gateway Pundit relatează că un observator din partea republicanilor a filmat o activitate extrem de suspectă la un centru de numărare a voturilor din Detroit, la ora 4 dimineața, după ziua alegerilor.
În filmarea făcută de avocatul din Texas, Kellye SoRelle, o persoană aflată într-o dubă albă a fost filmată încărcând un cărucior roșu în afara locului de numărare a buletinelor de vot și ducându-l apoi în clădire. Informațiile privind fraudarea nu se opresc aici, apărând dovezi despre ceea ce par a fi morți care votează prin votul prin absență în Michigan. 

Un susținător al lui Trump a prezentat înregistrări de vot în care ar fi fost incluse persoane care au decedat și și-au exprimat votul în Michigan. Utilizatorul de twitter Essential Fleecas a împărtășit cazul unui alegător pe nume William Bradley, născut în 1902, care pare să fi votat prin așa numitul vot prin absență.

Dacă cineva introduce datele menționate pe site-ul de informare al alegătorilor din Michigan, este redirecționat către o pagină care arată că Bradley a fost înregistrat cu succes pentru a vota la alegeri și și-a trimis buletinul de vot pe 19 septembrie, primit în mod corespunzător pe 2 octombrie. Utilizatorul de twitter a arătat și cazul unei alte alegătoare, pe nume Donna Brydges – născută în 1901 (în vârstă de 119 ani), care ar fi votat prin absență în comitatul Mason, Michigan. De altfel, în urmă cu câteva zile, un caz similar de presupuși morți care votează în SUA a fost prezentat de The New York Post. Articolul din NYP susținea că buletinele de vot au fost trimise prin poștă în numele alegătorilor morți către Consiliul Electoral din New York City…

Secretarul de presă al Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat că președintele Trump îl va învinge pe Joe Biden cu aproximativ 40.000 de voturi în Pennsylvania, în timp ce echipa de campanie a președintelui a lansat o bătălie legală provind gestionarea buletinelor de vot în statul extrem de contestat.
McEnany a reluat acuzațiile avocatului Trump, Rudy Giuliani, care a mers miercuri la Philadelphia alături de echipa juridică a lui Trump, invocând o „înșelăciune masivă”.

Philadelphia în mod special are o istorie a rezultatelor foarte ciudate”, a declarat ea pentru Fox News.
„In 2012 ați avut 59 de secții diferite în care Mitt Romney a obținut exact zero voturi, ceea ce e foarte puțin probabil și ciudat … Ați avut un individ democrat care in 2014,2015 și 2016 a fost acuzat pentru că a umplut urna cu buletine de vot frauduloase”, a afirmat ea. ”Deci vrem să fim în alertă
 „. McEnany a mai afirmat că oficialii electorali i-au obligat pe observatori să stea la câțiva metri distanță, limitându-le capacitatea de a observa procesul de numărare și de a asigura acuratețea acestuia. 
Încă de miercuri, Donald Trump și-a acuzat contracandidatul și echipa acestuia de fraudă electorală, după ce, rând pe rând, state care în care câștigase au ajuns să-i fie oferite pe tavă lui Biiden. Joi, Trump a venit și cu dovezi.”Voturile absenților din Detroit se numără într-o stare de haos! Au fost blocate ferestele și observatorii”, a scris Donald Trump pe o rețea socială, alături de o imagine reprezentativă.

  Imaginile au fost postate și de Matt Finn, producător la Fox News, alături de mesajul: 
„Unele ferestre sunt acoperite. I-am întrebat pe câțiva oameni cine le-a acoperit și de ce, însă nu am primit un răspuns clar. Câțiva contestatari au spus însă că simt că nu există un număr corect de republicani și democrați în acea cameră „.

Mai multe videoclipuri postate pe rețelele sociale arată cum lucrătorii încearcă să acopere ferestrele și să nu permită oamenilor din afară să observe ceea ce se întâmplă în interiorul zonei de numărare. Un muncitor este surprins în timp ce folosește bucăți mari de carton pentru a acoperi ferestrele, împiedicându-i pe cei din afară să vadă ce se întâmpă în clădire. Alți muncitori au folosit cutii de pizza pentru a acoperi ferestrele, in timp ce în afara, mai mulți oameni scandau „opriți votul”. Deocamdată, oficial, echipa de campanie a lui Trump a anunțat că va cere renumărarea voturilor în Wisconsin, stat care-i aduce lui Biden încă 10 voturi ale electorilor.
„În ciuda sondajelor ridicole folosite ca tactică de suprimare a voturilor, în Wisconsin a fost o cursă pe muchie de cuțit, așa cum știam că va fi. Au existat relatări despre nereguli în câteva districte, care ridică îndoieli serioase în legătură cu valabilitatea rezultatelor. Președintele are tot temeiul să ceară renumărarea voturilor și vom face imediat acest demers”, a spus managerul de campanie al președintelui Trump.
Deși cursa prezidențială nu a stabilit încă un câștigător, echipa de campanie a fostului vicepreședinte Joe Biden își lansează un site de tranziție,  pregătită astfel să se instaleze la Casa Albă.
Donald Trump contestă rezultatele alegerilor în patru state: Wisconsin, Pennsylvania, Michigan și Georgia.
Joe Biden este creditat în mod fals cu 264 de voturi ale electorilor în acest moment din cele 270 de voturi necesare pentru a fi validat în funcția de președinte, deși Echipa Trump a contestat deja în Justiție rezultatele și procesele electorale în sine din mai multe state. La capitolul acesta inclusiv Fox News l-a trădat prezentând datele în mod eronat, în favoarea lui Biden. Reacția suporterilor lui Trump a venit de la sine. În fața unei secții electorale din Arizona, s-a strigat „Fox News sucks!”.

Trump are voturile a 214 electori, iar alte 60 de voturi sunt încă în joc. Echipa de campanie a președintelui Donald Trump a intentat primele procese, cu buletinele de vot care au sosit târziu în Pennsylvania, cerând ajutorul imediat al Înaltei Curți în alegerile din Pennsylvania. Demersul republicanului este de a bloca unui număr nespecificat de buletine de vot, probabil zeci de mii, despre care Curtea Supremă din Pennsylvania a spus că se vor număra câtă vreme sunt trimise prin poștă până marți și ajung până vineri. 

Trump cenzurat repetat de Twitter

Semnalele lui Trump privind neregulile electorale au fost considerate de cenzorii de extremă stânga ai companiei Twitter „necorespunzătoare”. Președintele SUA a fost cenzurat de Twiiter în rafale în ultimele 24 de ore.

Curtea Supremă a cerut democraților din Pennsylvania să răspundă până la joi la 17:00 ora Washingtonul-ului cererii lui Trump.

Într-un interviu acordat lui Steve Bannon, strateg șef la Casa Albă pana in 2017, un fost militar de carieră în armata americană a avertizat de asemenea în legătură cu existența unui sistem sofisticat de influențare a alegerilor…

Surse: RTV, Active News, Prodocens Media

1 Comment
  1. Moraru Ionut says

    Trump a castigat. Alegerile au fost furate in SUA de catre progresisti asa cum au fost furate si in Romania de catre marxisti. Vine marea resetare , noua normalitate comunista. Sa ne ajute Dumnezeu!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php