Naționaliștii români candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020!

2 1.977

Candidaturile depuse de Partidul Noua Dreaptă la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 au rămas astăzi definitive. Domnul avocat Tudor Ionescu, Președintele partidului, deschide lista la București pentru Senat. Are 42 de ani, este căsătorit, absolvent al Facultăţii de Drept şi avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Activează de peste 20 de ani în cadrul mişcării naționaliste din România, din anul 2000 ca președinte al Asociației Noua Dreaptă iar din 2015 ca președinte al Partidului Noua Dreaptă.


Pe locul 2 pentru Senat la București candidează Secretarul General al partidului, domnul George Grasu. Are 49 de ani, este căsătorit, tatăl a doi copii și provine dintr-o familie de aromâni cu o frumoasă tradiție de luptă împotriva ocupaţiei comuniste din Dobrogea. A urmat cursurile Facultății de Management Turistic și Comercial iar la vârsta de 23 de ani a fost nevoit ca mulți alți tineri să plece în străinătate, departe de țară, de familie și de casă. După 13 ani s-a întors cu o vastă experiență managerială, cu un bagaj enorm de cunoștinţe și o viziune clară despre România în care vrea să trăiască și să-și crească copiii.

Pe locul 3 pentru Senat la București candidează domnul Constantin Nechita, Președintele Filialei București. Are 40 de ani, este român, creștin și naționalist, căsătorit și tatăl unei fetițe de un an. A absolvit Facultatea de Urbanism din București, din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Lista pentru Camera Deputaților la București este deschisă de Vicepreședintele partidului, domnul Dorin George Lala. Are 47 de ani, este căsătorit și tatăl a doi copii. Este român, creștin-ortodox, absolvent al Facultăţii de Drept. Este militant naționalist de peste 20 de ani și membru fondator al Partidului Noua Dreaptă.

Pe locul 2 pentru Camera Deputaților la București candidează Președintele Filialei Sector 3 București, domnul Niculae luruc. Are 74 de ani, provine dintr-o familie de aromâni originari din nordul Greciei, este de profesie inginer agronom, căsătorit, tată şi bunic, Deputat în primul Parlament al României de după Decembrie ’89, unde a scris o pagină frumoasă de istorie ca membru în Comisia de redactare a proiectului Constituţiei României.

Partidul Noua Dreaptă este partidul naționaliștilor români, al tuturor celor care consideră că a-ți iubi țara nu este o rușine ci o virtute. Al tuturor celor care consideră că fiecare popor trebuie să-și cultive valorile naționale, să-și păstreze identitatea prin limbă, tradiții și religie, să le transmită mai departe generațiilor viitoare. Al tuturor celor care timp de 30 de ani s-au simțit nereprezentați și înșelați de actualele partide parlamentare.

Și care pe 6 decembrie vor avea ocazia să voteze oameni noi, fără compromisuri și fără compromiși. Oameni loiali, muncitori, cinstiți și curați, competenți, iubitori de țară, apărători de principii și de valori morale, doritori de a reda românilor bunăstarea, independența, suveranitatea și demnitatea națională.

Biroul de Presă al Partidului Noua Dreaptă
Str. Viitorului nr. 81, Bucureşti
www.nouadreapta.org
WhatsApp: 0723553555

Candidaturi Bucuresti
2 Comments
 1. IO...gerules says

  La vot fratilor nu la pus botnita pe figura,asa cum vor guvernantii Romaniei cotropite de alogeni.
  Nu faceti rau din lacrimi,
  Nu implodati in voi din patimi,
  Ci scoateti la vedere
  Vointa,hotararea ce se cere.
  Caci din adancuri de istorii,
  Voi,blestematii apriorii,
  De demnitatea statuilor de daci.
  Voi trebue sa fiti ortaci
  Caci frati de sange santeti in nestire
  Convingeti-va de-asta prin iubire.
  Ca astia va dezbina,va imparte,
  Va soarbe sangele si-n cap va bate,
  Va bate-n visuri si-n nadejdi
  Ca nu mai stii sa te feresti.
  Uniti in umilinta si-n obida
  Sa faceti neamului Cariatida,
  Cu care sa sustineti Cerul humii
  Cu Dumnezeu cu tot,in fata lumii.
  Sa vada intunericul din ea
  Ca Romania e o stea
  Ce straluceste-n nemurire
  In Frontispiciul astrelor pe-ntreaga fire.

 2. DIANA says

  DOAMNE-AJUTA SI SUCCES TUTUROR NATIONAISTILOR ROMANI SI PARTIDULUI NOUA DREAPTA!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php